כללי איך מוקטרים תמונה?

• הוסף לסימניות
יש לי תמונה jpeg ואני רוצה להפוך אותה לקובץ ויקטורי למטרות דפוס...
איך עושים אתזה?
ותודה מראש לכל העוזרים!!!

• הוסף לסימניות
הטכניקה פשוטה מאין כמוה, התוצאה זו שאלה של מיומנות וניסיון.

ממקמים את התמונה בתוכנה וקטורית.
נועלים את השכבה בה נמצאת התמונה. יש כאלה שנוח להם גם להוריד אופסיטי לשכבה. אני מוותרת..

בשכבה מעל, מתחילים לעבור על התמונה עם קווי מתאר.
החוכמה היא לא לבחור את כל הקווים אלא רק את אלה החשובים והמשמעותיים.
בשלב השני צובעים את החלקים השונים, ואח"כ מסירים את הקווים.

ניתן ליצור סגנונות שונים ולהגיע לרמות שונות של ריאליזם. בגדול ככל שיש יותר חלקים (שמורכבים מיותר קווים) והצביעה מתייחסת בצורה ריאליסטית לאור וצל - התוצאה תהיה ריאליסטית יותר.

(לא תמיד ריאליסטי זה טוב, לפעמים רוצים סגנון איורי נאיבי).

• הוסף לסימניות
משתמשים בכלי הטרייס בקורל ומשם מתחילים לסדר את העקומות והנקודות.

• הוסף לסימניות
ניתן להוסיף

gradient mesh (אילוסטריטור) בנוסף לקווי מיתאר

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה, אבל יש לי אילוס' בעברית. איך קוראים לטרייס בעברית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י red;527500:
סליחה על השאלה, אבל יש לי אילוס' בעברית. איך קוראים לטרייס בעברית?

אולי "עקיבה חיה"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה