דרוש מידע איך מורידים את הטפט מהשיש???

• פותח הנושא miri#
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בדיוק ככה,
קילפנו שעות את השיש, וירד רק חתיכות חתיכות ונשאר ה"ללבן" שמתחת,
בסוף עשינו עם שפכטל, ועדיין הינו צריכים לקרצף את סימני הדבק עם סקוצ ושפכטל
בקיצור- לא היה שווה את זה בכל

• הוסף לסימניות
כדאי לציין איזה סוג יורד ואיזה לא (לשנה הבאה)

אני קניתי במכירה ביתית היה כתוב תוצרת גרמניה ,20 של למטר לא השאיר שום שאריות דבק וסימנים קצת היה צריך להפעיל כח.

• הוסף לסימניות
אני גם עם הסיוט הזה, ועדיין לא סיימתי.
מדובר בכסוף החדש שנכנס השנה לשוק.
הבנתי שעם הטפט הגרמני הותיק אין בעיה.
הכסוף היה זול יותר.
התקמצנתי.שילמתי.
אוף.

• הוסף לסימניות
אצלינו גם ירד מהר ובלי להשאיר סימנים
או שזה קשור לשיש, או שזה קשור לסוג הטפט
או לשתיהם ביחד ;)

• הוסף לסימניות
בלת״ק
אנחנו קנינו את הטפט - לצערנו לאחר הקינה התברר לנו שהוא לא היה המקורי - גרמני, אלא סיני
ההדבקה היתה קשה - והתוצאה לא חלקה :(
אבל הקילוף אומנם דרש מעט כח אבל ירד בצרוה מושלמת

• הוסף לסימניות
קשור לסוג הטפט. בוודאות!
כבר שנתיים היה לי את הסיפור המתיש הזה של כמה שעות הורדה של הטפט, ועדיין שאריות...
בשתי הפעמים הבטיחו לי שזה "טפט גרמני מעולה" רק שקניתי במקומות זולים,

השנה לא ויתרתי, הלכתי לעור פלסט בגאולה, וסיפרתי לו מה עברתי
ענה לי- "תחזרי אחרי פסח לספר לי איך היה",
הבוקר תלשתי מהשיש במשך 3 דק, לא נשאר סימן אחד!

• הוסף לסימניות
גם לי קרה בדיוק כך.
שנה שעברה קניתי את הגרמני וזה ירד בכמה דקות בלי להשאיר סימנים וכלום.
השנה סיוט זה לא מילה!
לקח כמה שעות להתקלף, כי קניתי מסתם חנות ולא היה הסוג הטוב, מיד כשהדבקתי הרגשתי שזה מידי דק, אבל לא חשבתי שזה יהיה עד כדי כך..
שנה שעברה זה היה הרבה יותר עבה, אולי זה הסימן..
בכל אופן באמת קניתי שנה הבאה לבדוק טוב טוב מאיפה קונים, ולא להתפתות בשום אופן על זול וכו'.
השנה לא ויתרתי, הלכתי לעור פלסט בגאולה, וסיפרתי לו מה עברתי
ענה לי- "תחזרי אחרי פסח לספר לי איך היה",
הבוקר תלשתי מהשמש במשך 3 דק, לא נשאר סימן אחד!
טוב לדעת.
תודה.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת כבר כמה שנים בסוג הטוב ויורד מעולה- גם השנה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה