כללי איך מורידים את הקוים?

• הוסף לסימניות
מצ"ב לוגו שעשיתי, אני צריכה להוריד את הקוים הלבנים פה (ולא בעזרת שיטת שילוב) העניין הוא שהקוים יוצרים לי את ההפרדה בין האלמנטים ואני צריכה את התוצאה שלהם רק שלא יראו.
בכל הלוגו הסתדרתי עם הפספיינדר, פה בסמל זה מסתבך לי בגלל ריבוי המפגשים והאלמנטים.
למישהו יש אולי עצה איך להעלים את הקוים בקלות מבלי לפגוע ברווחים שהם יוצרים?
תודה
צפה בקובץ המצורף 211322

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 17.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מירי באמת.... למה לא לשאול אותי קודם? :)

אובג'קט>פאט'> אאוטליין סטרוק
הקו הופך לישות עצמאית (את יכולה למחוק/לעשות איתו מה שאת רוצה)

• הוסף לסימניות
נחמי, באמת נראה לך שאני לא עשיתי את החכמה הזו?
אבל בכל אופן גם שזה צורה ולא קו זה מסתבך, כי ברגע שאני עושה פספיינדר לאחד מהם, הוא נעלם לי וכבר אין לי רווח.
תודה בכל אופן :)

• הוסף לסימניות
קודם תעשי כמו שאמרה נחמי: אובג'קט>פאט'> אאוטליין סטרוק
ואח"כ את הפספיינדר

• הוסף לסימניות
צריך להעתיק אותו כמה פעמים ואז לעשות פאספיינדר מספר פעמים.
זה הולך לפי ההגיון....
אם את מתקשה בזה ראת יכולה לשלוח....

• הוסף לסימניות
זה כבר עשיתי, אבל כשעושים פספיינדר לצד אחד, פתאום מתגלה האלמנט שמתחת ולא רואים את הרווח.
מישהי נתנה לי עצה לאחד את כל הלבנים קודם, זה גם לא הלך.
הנה דוגמא לפספיינדר, מתווצר בלגן...
צפה בקובץ המצורף 211380

קבצים מצורפים

• לכידה2.JPG
    KB 32.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אין מצב שזו התוצאה אם עשית אאוטליין סטרוק,

הקו היה חיצוני לצורה? או קו אמצעי?

• הוסף לסימניות
את האמת לא זוכרת איך הפרדתי את הקו מהצורה, זה כבר עשיתי מזמן.
כעת יש לי צורה בנפרד וקו בנפרד את הקו הפכתי באקספנד למילוי כדי שאוכל לעבוד איתו בפספיינדר. ואז התחלתי לחתוך וזו התוצאה :/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה