איך מורידים את כל הקבצים יחד?

• הוסף לסימניות
נשלח אלי למייל כמות של תמונות משותף בדרייב, בכל תמונה בנפרד מסומן לי אייקון של הורדה, אך לא מופיע לי אפשרות הורדה על כל הקבצים יחד.
איך אוכל להוריד את כל הקבצים יחד במקום לעבור תמונה תמונה להורדה?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    KB 34.5 · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
להיכנס לדרייב בפריטים ששותפו איתי ושם אפשר לבחור כמות גדולה של קבצים ע"י לחיצת CTRL+עכבר שמאלי
ואז לבחור הורדה

• הוסף לסימניות
@אימפריה
הכי טוב לבקש ממי ששלח שיכניס הכל לתיקיה ואז ישתף איתך
אם לא , את צריכה לתפוח אחד אחת (תלחצי קונטרול או הגלגלת של העכבר כך שיפתח בכרטיסיה אחרת )
ואז כנסי לדרייב ותורידי,

• הוסף לסימניות
להיכנס לדרייב בפריטים ששותפו איתי ושם אפשר לבחור כמות גדולה של קבצים ע"י לחיצת CTRL+עכבר שמאלי
ואז לבחור הורדה
כשאני לוחצת על תמונה הוא פותח לי אותה בנפרד בדרייב, ואז אני יכולה להוריד רק את התמונה הבודדת. איך אני נכנסת לדרייב של כל הקבצים יחד?

• הוסף לסימניות
@אימפריה
כנסי לדרייב
אבל רק אחרי שפתחת כמו שאמרתי לך, רק אז תוכלי לראות את זה בדרייב

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@אימפריה
כנסי לדרייב
אבל רק אחרי שפתחת כמו שאמרתי לך, רק אז תוכלי לראות את זה בדרייב
אבל כשאני פותחת אחד אחד הם נפתחים לי בנפרד ושוב אני צריכה להוריד כל קובץ בנפרד.
איך אני נכנסת לדרייב שכולל את כל הקבצים יחד?

• הוסף לסימניות
איש מחשבים אחד אמר לי פעם שזו בעיה מוכרת, וכאשר הקבצים נשלחו עם גישה מוגבלת - כלומר שצריך הרשאת גישה ולא כל אחד יכול להיכנס - אז האפשרות של "הורד הכל" לא קיימת, וחייבים להוריד אחד אחד...
אשמח מאד אם מישהו ימצא פתרון אחר - לגבי קבצים בגישה מוגבלת.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להוסיף את כל הקבצים יחד לדרייב, ללחוץ על "הוספה לדרייב"
אח"כ יש אפשרות של ארגון שמסדר את הקבצים בתקיה מסוימת שנבחרה בדרייב

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להוסיף את כל הקבצים יחד לדרייב, ללחוץ על "הוספה לדרייב"
אח"כ יש אפשרות של ארגון שמסדר את הקבצים בתקיה מסוימת שנבחרה בדרייב
עשיתי את זה, עכשיו איך אני מגיעה לאחסון שלי בדרייב כדי להגיע לתיקיה של הקבצים החדשים?

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה, עכשיו איך אני מגיעה לאחסון שלי בדרייב כדי להגיע לתיקיה של הקבצים החדשים?
אם לא בחרתם מיקום מסוים שבו הקבצים ישמרו, כנראה סתם נשמר בדרייב כקבצים אחרונים

• הוסף לסימניות
המצב קשה...
תיכנסי בצד ימין .... של המייל איפה שיש 9 מרובעים ...
שם אחד הישומים זה גוגל דרייב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה