כל העניין הוא שלא מופיע לי החץ הזה!שים לב לחץ המסומן בתמונה עם הכיתוב הורדת כל הקבצים (קובץ ZIP)
צפה בקובץ המצורף 2128732
כשאני לוחצת על תמונה הוא פותח לי אותה בנפרד בדרייב, ואז אני יכולה להוריד רק את התמונה הבודדת. איך אני נכנסת לדרייב של כל הקבצים יחד?להיכנס לדרייב בפריטים ששותפו איתי ושם אפשר לבחור כמות גדולה של קבצים ע"י לחיצת CTRL+עכבר שמאלי
ואז לבחור הורדה
אבל כשאני פותחת אחד אחד הם נפתחים לי בנפרד ושוב אני צריכה להוריד כל קובץ בנפרד.
עשיתי את זה, עכשיו איך אני מגיעה לאחסון שלי בדרייב כדי להגיע לתיקיה של הקבצים החדשים?יש אפשרות להוסיף את כל הקבצים יחד לדרייב, ללחוץ על "הוספה לדרייב"
אח"כ יש אפשרות של ארגון שמסדר את הקבצים בתקיה מסוימת שנבחרה בדרייב
אם לא בחרתם מיקום מסוים שבו הקבצים ישמרו, כנראה סתם נשמר בדרייב כקבצים אחרוניםעשיתי את זה, עכשיו איך אני מגיעה לאחסון שלי בדרייב כדי להגיע לתיקיה של הקבצים החדשים?
ברוב בורותי אני אפילו לא יודעת איך נכנסים לקבצים שלי בדרייב?אם לא בחרתם מיקום מסוים שבו הקבצים ישמרו, כנראה סתם נשמר בדרייב כקבצים אחרונים
המצב היה קשה עד עכשיו, אבל בזכות עזרתך האדיבה ב"ה יש שיפור ניכר...המצב קשה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים