דרוש מידע איך מורידים ווצאפ למחשב

• הוסף לסימניות
אי אפשר להוריד למחשב לבד
יש שני אופציות א שיש וואצאם על פלפון רגיל ואז עושים מכשירים מקושרים למחשב
אופציה שניה היא שמתקינים את האנדרואיד כאילו טאבלט על המחשב ואז עושים מכשירים מקושרים על המחשב
בנטפרי חסום וחייבים אישור מיוחד ואם נותנים אישור הם שולחים קישור להורדה ןאז זה מוריד את האנדרואיד באתרוג הבנתי שאפשר רגיל אבל אני לא יודע בדיוק

• הוסף לסימניות
אי אפשר להוריד למחשב לבד
יש שני אופציות א שיש וואצאם על פלפון רגיל ואז עושים מכשירים מקושרים למחשב
אופציה שניה היא שמתקינים את האנדרואיד כאילו טאבלט על המחשב ואז עושים מכשירים מקושרים על המחשב
בנטפרי חסום וחייבים אישור מיוחד ואם נותנים אישור הם שולחים קישור להורדה ןאז זה מוריד את האנדרואיד באתרוג הבנתי שאפשר רגיל אבל אני לא יודע בדיוק
איך עושים מכשירים מקושרים
יש לי טאבלט איך אני מקשרת אותו למחשב

• הוסף לסימניות

מדריך קצר ולענין.
אם יש בטאבלט ווצאפ.לאחר ההורדה במחשב לסרוק את הקוד ממצלמת הטבלט למחשב.בדיוק באותה שיטה

• הוסף לסימניות
אין לי אפליקצייה בטאבלט שסורקת
מה עושים?
את לא צריכה אפליקציה.
יש מצלמה אחורית מובנית בטאבלט.שפותחים מכשירים מקושרים המצלמה תפתח ותראי על המסך את הקוד qr.תכווני את המצלמה שתתפוס את כל גבולות הקוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה