נראהלך שגם אם כיבסתי פעמיים יכול לעזור?אמרו שכדאי לנסות מסיר שומנים - פיירי או סנט מוריץ
שווה לנסותנראהלך שגם אם כיבסתי פעמיים יכול לעזור?
התלכלכה לי חולמה מאד יקרה בפעם הראשונה שהבת שלי לבשה אותה היא שיחקה בבלונים וכל החולצה האפירה
יעזור גם אם כיבסתי????
תודה הולכת לנסותשווה לנסות
פיירי בד"כ לא יזיק לבגד.
איך עבדת עם הסנט מוריץ- השפרצת על כל הכתמים? ואז כמה זמן חיכית? וישר למכונה?אני הצלחתי.
הלכה לי חולצת ר"ח מתוקה שממש היה לי חבל עליה.
ניסיתי הכללל כולל אקנומיקה עם מים רותחים, פיירי שמש כביסה עם מלא אוקסיג'ן ומה לא...
בסוף החלטתי שאין ל ימה להפסיד ממילא היא לא לבישה ככה
השפרצתי סנט מוריץ והכתמים נעלמו כליל...
זה פשוט סוג של שומן על הבגד
(רק שימי לב אני ניסיתי על חולצה לבנה, לא התנסיתי בצבעונית)
כן, השפרצתי על כל הכתמים,איך עבדת עם הסנט מוריץ- השפרצת על כל הכתמים? ואז כמה זמן חיכית? וישר למכונה?
תודה על השיתוף, באיזה סנט מוריץ השתמשת? והאם את יודעת בוודאות שזה היה כתמים מבועות סבון?כן, השפרצתי על כל הכתמים,
לא חיכיתי הרבה זמן התלבטתי אם להכניס את זה עם עוד דברים שלא יגע ויהרוס...
אבל בסוף כן הכנסתי למכונה מלאה. הרתחה כי זה היה לבן אבל לדעתי לא זה היה הענין...
חיכיתי בכליון עינים שתצא כבר ו... צחה ולבנה כבתחילה![]()
בוודאותתודה על השיתוף, באיזה סנט מוריץ השתמשת? והאם את יודעת בוודאות שזה היה כתמים מבועות סבון?
סנטמוריץ זה חברה לא? מדובר על המוצר שמסיר שומנים?בוודאות
היא קבלה במסיבת סופשנה והכל נשפך עליה
של סנו
צודקת.סנטמוריץ זה חברה לא? מדובר על המוצר שמסיר שומנים?
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים