דרוש מידע איך מורידים כתמים של עט מחולצה לבנה?

• הוסף לסימניות
אם כובס כבר אין מה לעשות.

אם עדיין לא , לשפוך אציטון ואז לכבס.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תנסי ספריי חלונות הוריד לי דברים שהייתי אחרי יאוש
ראיתי גם על מישהו שאמר- חומץ ואלכוהול במידה שווה בדיוק ולתת לזה לעמוד שעה לפעמים צריך לחזור על הפעולה שוב.
קודם תנסי ספריי חלונות...
בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
ראיתי גם על מישהו שאמר- חומץ ואלכוהול במידה שווה בדיוק ולתת לזה לעמוד שעה לפעמים צריך לחזור על הפעולה שוב.
להתיז ואז לכבס?תוכלי לפרט?

• הוסף לסימניות
פשוט תתחילי להתיז ותראי איך זה נשטף לא שפריץ אחד את תראי לבד שמיד זה מתחיל לזוז..

• הוסף לסימניות
לשפשף עם אקונומיקה
או אלכוהול
להשרות את זה כמה שעות במים עם אקונומיקה ואז לכבס
תודה לכל העונים, הכתמים ירדו, ב"ה

• הוסף לסימניות
זה עוזר גם לעור?
יש לי חצאית עור לבנה עם קשקוש של עט.

• הוסף לסימניות
השפרצתי ספריי חלונות ופחות נראה שעזר
ואז השפרצתי אקונומיקה (אני שמה בכלי ריק של ספריי חלונות, מאד נח)
כל כמה זמן השפרצתי עוד
השארתי כמה שעות, שפשפתי עם סינטבון ואז כבסתי, וירד ב"ה
וכל זה היה לפני כביסה ראשונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה