איך מורידים כתמי אבק מבגדי תינוקות?

• הוסף לסימניות
מדובר על לכלוך שמצטבר על בגדיהם של תינוקות זוחלים,
ולא יורד בכביסה אפילו עם מסיר כתמים של אוקסיג'ן.

יש פתרון?

• הוסף לסימניות
לתת להם לזחול רק עם חליפות טריקו מבאזרים...

• הוסף לסימניות
או עם גופיית תיק תק. נצלו את הקיץ!

• הוסף לסימניות
תנסי לשפשף את הבגד קודם הכביסה עם מברשת בגדים קשה בתוספת סינתבון/אוקסיג'ן או כדומה. זה בדרך כלל יורד בצורה משמעותית. אם זה עדיין לא ירד- ייתכן שסיבי הבגד עצמו השתפשפו, מה חבל!

• הוסף לסימניות
בגד בהיר - להרתיח.
אני מכבסת בהרתחה גם חולצות בהירות, מכנסיים, גרביים. אין ברירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגדור;440003:
בגד בהיר - להרתיח.
אני מכבסת בהרתחה גם חולצות בהירות, מכנסיים, גרביים. אין ברירה.

יש בגדים שזו תהיה בשבילם הכביסה האחרונה... ראי הוזהרת!;)

• הוסף לסימניות
מומלץ

תנסו את וניש קליה(לי יש באבקה) מה שלא עזרו הכביסות ולא האוקסיג'ן הוא הוריד - מדהים
במיוחד בגדים בהירים כמו חולצות ורודות, תכלת וקרמים לסוגיהם - שווה!!!!

• הוסף לסימניות
בדיוק בשבוע שעבר סיפרו לי שתי אמהות, שהן הורידו את כתמי הזחילה מבגדי התינוקות שלהן (ושם זה היה גם בוץ - כי סביבת המגורים שלהן כזו...) ע"י שפשוף עם אסטוניש לפני הכביסה במכונה - ואני ראיתי במו עיני את התוצאות - אי אפשר להאמין שפעם זחלו עם זה. (גם תליה בשמש לאחר הכביסה עוזרת להעלים הכתמים כשמדובר בבגד בהיר)

• הוסף לסימניות
שוטפים כל יום את הרצפה!

רווח משולש:
הלכלוך בבגדים סביר ויורד בכביסה רגילה ללא כל צורך בחומרים למינהם
התינוק לא מכניס לפה לכלוכים וכד'
וכמובן הרצפה נקיה ורעננה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה