עזרה איך מורידים כתמי בוץ ממכנסים לבנים של ילדים???

• הוסף לסימניות
הבנים שלי חזרו בשבת מהגינה עם מכנס מרוח כולו בבוץ.
השריתי לילה שלם במים וכיבסתי עם כמויות של אוקסיגן ולאחמ"כ שמתי בשמש חזקה.
הכתמים התבהרו אבל ממש לא ירדו.
מדובר במכנסיים מאד שימושיות ואיכותיות.
הבו פיתרון!!
תודה

• הוסף לסימניות
אם המכנס לבן כולו - למה לא אקונומיקה? נסי קודם בפינה.

• הוסף לסימניות
פשוט לשפוך על כולו אקונומיקה???
ואז צריך השריה או ישר כיבוס?
תודה!
שוב, תנסי בתחילה בפינה נסתרת, אל תקחי סיכון
אני בד"כ מרססת אקונומיקה, מחכה, שוטפת היטב! ואז מכניסה שוב למכונה לכביסה נוספת.
חשוב לשטוף טוב, פעם הכנסתי למכונה ללא שטיפה ואיפה שריססתי אקונומיקה - משהו כנראה בשילוב עם חמרי הכביסה - יצר כמו כתמי חלודה שלא יורדים בשום צורה.

• הוסף לסימניות
לשים אוקנומיקה בכוס חד"פ ואז לשפוף נקודתי איפה שיש כתמים לתת לזה קצת לעמוד ואז לכבס ולייבש בשמש
לי זה עזר בהרבה מקרים של כתמים שלא ירדו מבגדים לבנים

• הוסף לסימניות
ממליצה לך לכבס שוב - והפעם בהרתחה (60 מעלות)
לרסס הרבה אוקסיג'ן נקודתית על הכתם, וכן להוסיף מלבין כביסה (כמו וניש קליה)
ושוב לתלות בשמש ישירה.

מניסיון, לפעמים פשוט צריך כביסה נוספת.

• הוסף לסימניות
להשרות יומיים בתוך שקית עם מלאאא סנו אוקסיג'ן
ואח"כ כביסה על 60 מעלות
מנסיון

• הוסף לסימניות
מעירה לגבי חלק מהעצות,
לפי ההוראות של סנו אוקסיג'ן/ וניש קליה - אסור להשאיר על הבגד ליותר מעשר דקות,
ואסור להניח בשמש ישירה.
זה עלול להשאיר על הבד כתמים שלא יורדים...
(לגבי כתמי הבוץ, באמת אין לי עיצה... אף פעם לא הצלחתי להוריד ...)

• הוסף לסימניות
הפתרון: "סטיק הפלאים". אין כמוהו בעולם. אחד יחיד ומיוחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה