איך מורידים כתמי פלפל מחולצות בהירות??

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו יכול אולי להושיע אותי הילדים שלי אכלו פלפלים אדומים להנאתם ולבריאותם, רק שכחתי דבר אחד שהגיע הקיץ ואיתו החולצות הבהירות, יש לי עכשיו 4 חולצות שעברו כביסה עם סנו אוקסיג'ן ולאחריה כביסה עם קליה וממש לא חושבות להפרד מהכתמים, יש למישהו עצה שיכולה להציל את החולצות הם ממש חדשות והכתמים עקשניים במיוחד... :confused::mad:

• הוסף לסימניות
ניסת לשפוך קליה על הכתמים עצמם או רק בכביסה?
(הוריד לי מצויין כתמי עגבניה)

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת לשפוך קליה? ריססתי קליה על הכתמים ולא עזר.

• הוסף לסימניות
לא האמנתי כשאמרו לי אבל הפתרון פשוט וזמין במיוחד בימי חמסין אלה:
פרשי בשמש, שעה שעתיים, ואולי שלוש ותראי ישועות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1003776:
לא האמנתי כשאמרו לי אבל הפתרון פשוט וזמין במיוחד בימי חמסין אלה:
פרשי בשמש, שעה שעתיים, ואולי שלוש ותראי ישועות!

תודה ננסה כשנפגוש בה שוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1003768:
מה זאת אומרת לשפוך קליה? ריססתי קליה על הכתמים ולא עזר.

יש קלה ורוד גם בנוזל, שמוסיפים לכביסה. בו השתמשתי ולא בתרסיס.

• הוסף לסימניות
שמש- בדוק ומנוסה! אבל אני חושבת שהקליה קלקל.
בפטנטים של 'המבשר' השבוע, היה כתוב ש'מי חמצן' מוריד גם אחרי כביסות, קונים בבית מרקחת, כדאי לנסות.

• הוסף לסימניות
מי חמצן טוב גם לקשקושי עט?

ניסיתי עם אלכוהול, עם סנו אוקסיג'ן, ועם שמש ישירה...

הדיו עקשן מכולם :(

• הוסף לסימניות
אני חייבת לכתוב כאן מה התוצאה, לא יאומן!!
אתמול כתבתי את ההודעה ממש ביאוש מכל החומרים והכביסות, הבוקר שמתי את החולצות בשמש (אפילו שכמעט לא היתה פה שמש הבוקר) ואני באה מקודם לבדוק, למעט חולצה אחת שהכתם היה מאוד חזק ועכשיו רואים רק מזכרת קטנה, בכל שאר החולצות אני לא מוצאת איפה היו הכתמים.
אז תודה למי שנתנה את העצה, תבורכי מן השמים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה