נכתב ע"י ov;964924:ספוג הפלא
נכתב ע"י zoom;964926:סנט מוריץ לניקוי תנורים
טינר
אלכוהול
מה עם בל תשחית? סביר להניח שיש דרכים אחרות ולא במצרכי מזון כפי שכתבו כאן בעלי הנסיון.נכתב ע"י שם בדוי;964859:שמעתי שקולה (אני חושבת של קוקה קולה - אולי אפשר לנסות גם סוג אחר) מוריד מעולה מדבקות.
דוד שלי קנה רכב מיד שניה שכל השמשה האחורית היתה מלאה סטיקרים ומדבקות והוא ניקה את זה עם קולה
נכתב ע"י יעילות;965001:מה עם בל תשחית? סביר להניח שיש דרכים אחרות ולא במצרכי מזון כפי שכתבו כאן בעלי הנסיון.
ממתי המדד לבל תשחית הוא השוואה כספית? וחוץ מזה שספוג הפלא מיועד לשימוש רב פעמי למיטב ידיעתי.נכתב ע"י טונר;965076:ספוג הפלא עולה 10, קוקה קולה 8...
בעיקרון, זה נכון, אבל קוקה קולה דווקא מועילה במצבי שלשול.נכתב ע"י TK;965084:עם כל הניסים והנפלאות שקולה מסוגלת לעשות זה נראה לי יותר בל תשחית לשתות אותה:
נכתב ע"י sh12;964964:חומרים חריפים יכולים להרוס את הפורימייקה וחבל !!!
היזהרו ונסו בפינה נסתרת.
כן, אפילו ספוג הפלא נחשב לחומר חריף.
סנט מוריץ - לא הייתי משתמשת בחדר ילדים...
ואפשר לנסות גם אציטון.
נכתב ע"י ov;965663:אהה ספוג הפלא יותר חריף מאציטון???!!!!![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים