מה זה?
זה השורה שבדף למעלה איפה שרשום : https://www.temu.com/ מוסיפים בהמשך השורה (תזכורת לבקש 20% הנחה)מה זה?
תנסי עוד יומים שלוש יש מצב שזה יעבודלמה לא עובד לי?
ולמה אני לא מצליחה לקבל מהם קופון? כמה שאני מבקשת הם מתעקשים שנגמר..
תוך כמה זמן מגיע משלוח בימים אלו?
מגיע תוך שבוע וחצי שבועיים.למה לא עובד לי?
ולמה אני לא מצליחה לקבל מהם קופון? כמה שאני מבקשת הם מתעקשים שנגמר..
תוך כמה זמן מגיע משלוח בימים אלו?
לא הבנתי מה צריך להכניס ולאיפה, אפשר את מה שצריך להכניס עם הקישור כבר?יש להוסיף לשורת הURL
&_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=shopping&
פעם קודמת לא הצלחתי לדבר עם אף אחד... הצ'ט השתולל לא נתן לי נציג... כל הזמן שאל באיזה הזמנה מדובר ולבחור איזה פרטי. ולא הצלחתי להביא נציג.מגיע תוך שבוע וחצי שבועיים.
אני לא מבינה למה הם מתעקשים, לי הם נותנים די מייד
אני אומרת להם שזה מידי יקר לי, ואני מאוד אוהבת להזמין דרכם, ותוך שתי דקות הוא שולח לי קופון הנחה...
אניאיתך....חושבת שסיימתי איתם.
הבעיה היא שבאליאקספרס הדברים מגיעים אחרי הרבה זמן, והרבה יותר קשה לתקשר איתם,פעם קודמת לא הצלחתי לדבר עם אף אחד... הצ'ט השתולל לא נתן לי נציג... כל הזמן שאל באיזה הזמנה מדובר ולבחור איזה פרטי. ולא הצלחתי להביא נציג.
נאלצתי לקנות ב-180. ללא הנחה כלל. והחזרתי כמה מוצרים אחרי ההזמנה.
לא עובד לי להוריד את הסף, ולא נותנים לי קופונים.
חושבת שסיימתי איתם. יותר קל לעשות משלוח של כמה שקלים בעלי מאשר להתחייב ל-180 ש"ח...
אצלי עובד פעם בשבועיים בערך.פעם קודמת לא הצלחתי לדבר עם אף אחד... הצ'ט השתולל לא נתן לי נציג... כל הזמן שאל באיזה הזמנה מדובר ולבחור איזה פרטי. ולא הצלחתי להביא נציג.
נאלצתי לקנות ב-180. ללא הנחה כלל. והחזרתי כמה מוצרים אחרי ההזמנה.
לא עובד לי להוריד את הסף, ולא נותנים לי קופונים.
חושבת שסיימתי איתם. יותר קל לעשות משלוח של כמה שקלים בעלי מאשר להתחייב ל-180 ש"ח...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים