איך מורידים סיליקון מארון עץ?

• הוסף לסימניות
בעל מלאכה שם לי סיליקון לפני כמה שנים בחיבור בין ארון לריצוף החדש (במקום רובע...)
כי זה מה שהיה לו ביד, ורצה כבר לגמור וללכת...
הסיליקון השחיר. זה מרוח גם על תחתית הארון וגם על הרצפה.
מהרצפה ירד בקלות עם סכין.
כיצד אפשר להסירו מהפורמייקה בלי לחרוץ אותו?

• הוסף לסימניות
אני לא רואה שום בעיה בלשים בארון עץ סיליקון, אדרבה אני חושב שזה יותר נכון מרובה.
מה שכן צריך לשים סיליקון איכותי הדוחה עובש.

אם זה לא יורד במשיכה, אפשר לנסות עם הסכין בעדינות.
בד"כ שהסיליקון משחיר זה גם לא תפוס טוב, לנסות עם מעבירים משפשפים עם האצבע כמה פעמים, האם זה יורד? אם כן אפשר לנסות אולי עם ספוג כלים וקצת סבון.

• הוסף לסימניות
לא ראיתי בשום מקום ששמים בין רצפה לארון קיר סיליקון,
זה בפרוזדור ולא במקום רטוב.
לא הזזנו את הארון, לכן שמו ריצוף עד הארון ולא כהמשך מתחתיו.
היה נראה לי שנכון לשים רובע, כמו שאר הרצפות, לא?

• הוסף לסימניות
הסיליקון יותר גמיש ולא נשבר, (ולעץ יש איזה שהוא חיים)
לי במטבח לפאנל יש סיליקון, אני לא רואה בכך כל פסול. (חוץ מזה שצריך לחדש את הסיליקון עכשיו אחרי 10 שנים, אבל עם רובה גם בטוח שזה לא היה נשאר)
יש הרבה שלא שמים כלום, אבל אם אין ריצוף,ויש שם איזה חומר מחלחל (חול) אז כדאי לשים כן אטימה כדי שלא יסריח שם.
אגב כל מה שאמרתי פה זה לא מידיעה או נסיון אלא מתוך הגיון.
כמובן סיליקון איכותי שלא מתעפש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה