איך מורידים סרטון מלדוגמא כיכר השבת?

• הוסף לסימניות
אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון לשאול....
אבל אשמח מאוד אם תעזרו לי

• הוסף לסימניות
אם אני מבין נכון ואת מתכוונת לסרטון שמיועד לצפייה בלבד, יש שתי אופציות עקרוניות.
א. לחכות שהסרט ירד לזכרון הזמני של המחשב ואז לשלוף אותו משם באופן ידני או (יותר קל) באמצעות תוכנה.
ב. הדרך הפשוטה יותר היא להשתמש במנהל הורדות שיודע להוריד קבצי וידאו שמוזרמים לדפי אינטרנט, IDM למשל.

• הוסף לסימניות
אשמח להסבר יותר מפורט בקשר לתוכנה בקישור הנ"ל -
הכנסתי בה את הכתובת בה מופיע הסרטון אבל הוא מוריד לי משהו עם סיומת HTML שניראה כמו דפדפן לא סרט..
איך אני מכניסה לו כתובת של הסרט ממש?

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את מנהל ההורדות הספציפי ההוא, אבל בעיקרון אחרי שהתוכנה מותקנת צריך להתקין תוסף לדפדפן שמוצא לבד את הוידאו שבדף ונותן אפשרות להוריד אותם.

אני משתמש עם IDM והנה תמונה להבין את העיקרון.

קבצים מצורפים

• ‏‏צילום מסך (33).jpg
    1.1 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
גולשים בדפדפן פיירפוקס ,שמה יש בכל דף "הצגת מידע על הדף" נפתח חלון שבו יש לפי נושאים, מדיה, ואז בוחרים את מה שרוצים, שמור בשם וזהו, ההורדה תלוי בגודל הקובץ.

5 שניות בערך

קבצים מצורפים

• 1526.jpg
    KB 111.4 · צפיות: 19
  • 1365.jpg
    KB 185.5 · צפיות: 19

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה