המוצא יבוא על שכרו
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אני גם מצטרף, אשמח להכיר תוכנה קלה, ופשוטה
למה לא קלה ופשוטה? אתה לוחץ על הורדה, כתוב לך למעלה אם אתה רוצה את זה בפורמט מוזיקה או וידיאו, אתה מעתיק את הקישור וההורדה מתחילה.קלה ופשוטה היא לא!
עדיף idm
כי היא שוקלת בהתקנה למעלה מ-200 מגה ואחרי התקנה באזור ה-800למה לא קלה ופשוטה?
ממש לא. (היא מבקשת ואתה יכול לסגור את ההודעה)וחוץ מזה כל הזמן התוכנה מבקשת רישיון בתשלום
ניסתי בעבר, וזה עשה לי בעיות,את התגובה שלי ראית?
זאת תוכנה ממש מעולה!
למה לא להתקין idm רשמי?ניסתי בעבר, וזה עשה לי בעיות,
וגם אחרי התגובה באותו קישור (באותו אשכול שהפנתם אותי)
יש שם גם תגובה שאומרת שגם להם לא הצליח .
נשמח מכם להדרכה,קלה ופשוטה היא לא!
עדיף idm
בתודה מראש.למה לא להתקין idm רשמי?
קודם כל יש רישיון ל-30 יום חוקי
ואחר אפשר לפרוץ (יש בקוד פתוח בגיטהאב)
אם יש צורך אני אשלח קישור
הדרכה על התקנה או שימוש?אפשר הדרכה ?
בר''ה הצלחתי להתקין,הדרכה על התקנה או שימוש?
ג"אאשמח להדרכה, כיצד משתמשים,
לא מקובל לתת כאן בפורום הערות על שמות וכדו'@התותח מאמזון שם שלך מאוד יפה!
איזו הדרכה תרצה על זאת תוכנה? היא עובדת טוב מאוד!
אם אינך יודע אנגלית. עליך להשתמש בתוכנה אחרת. אני מחפשת לך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: מצליחנות ו-יניב 20242 //