אתרי צילום איך מורידים תמונה מאתר שמפרסם ללא אישורי ?

• הוסף לסימניות
בס"ד
יש אתר שהעלה תמונה שצילמתי, ללא אישור ובקשה, אין לי שום אפשרות לפנות למנהלים של האתר. האתר בכלל לא ישראלי.
למשהו קרה כזה דבר?
ואיך ניתן למחוק להם את התמונה, זה מרגיז ממש !!!

• הוסף לסימניות
תכתבי באנגלית: I demand the removal of the image immediately, it is my private and copyrighted, hope I do not have to use legal force, requires an apology and response.
תרגום: אני דורשת להסיר את התמונה באופן מידי, היא פרטית שלי ומוגנת בזכויות יוצרים, מקווה שלא אאלץ להשתמש בכוח משפטי, דורשת התנצלות ותגובה.

• הוסף לסימניות
אין שם אפשרות ליצור קשר . יש רק תמונות להורדה
זה תוכנה של הורדת תמונות
לא יכולה להעלות כאן לינק לאתר. האתר מכיל תמונות של נשים.

• הוסף לסימניות
איך עלית על זה?
איזה חוצפה אני לא מאמינה!!!
העלו תמונות עם חתימה או בלי?

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה
אבל לא בתמונה אחת אלא הרבה תמונות
ולא משנה מה עשיתי איימתי או דיברתי יפה
זה לא מעניין אותם והם לא מורידים

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה
אבל לא בתמונה אחת אלא הרבה תמונות
ולא משנה מה עשיתי איימתי או דיברתי יפה
זה לא מעניין אותם והם לא מורידים
תביעה משפטית, ינקנקו אותם, מאוד מחמירים עם זכויות יוצרים.

• הוסף לסימניות
איך עלית על זה?
איזה חוצפה אני לא מאמינה!!!
כשרושמים את השם שלי בגוגל, ובחיפוש של התמונות, ראיתי את השם שלי באתר לא מוכר, פתחתי וראיתי . אין באתר הזה-לא צור קשר לא כתובת, כלום !!! רק תמונות להורדה
וכן- זה מעצבן נורא.

• הוסף לסימניות
זכייה בלוטו, לתבוע בלי להסס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה