נעמי בת עמי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יש לי בבית כוח תלת פאזי. המטבח שופץ לפני כ10 שנים. יש דרך לבדוק אם השקע ליד הכיריים הוא תלת פאזי? אמרו לי שכיום תלת פאזי לא תמיד שקע גדול בולט, זה נכון?
שקע תלת פאזי יש לו 5 חורים במקום 3.
אני הבנתי שהיום זה לא תמיד עם 5 חורים. זה יכול להראות רגיל. ולכן אולי צריך לפתוח ו לבדוק כמו שאמרתם את החוטים?תלת פזי מביא כח מכל פאזה.
אם את פותחת את השקע לדעתי צריך להיות לך 3 חוטים חומים (או צבע אחר של כח)
אני לא יודעת אם גם יתר שחוטים צריכים להיות מוכפלים.
ממי הבנת כזה דבר?אני הבנתי שהיום זה לא תמיד עם 5 חורים. זה יכול להראות רגיל. ולכן אולי צריך לפתוח ו לבדוק כמו שאמרתם את החוטים?
אין דבר כזה!אני הבנתי שהיום זה לא תמיד עם 5 חורים. זה יכול להראות רגיל. ולכן אולי צריך לפתוח ו לבדוק כמו שאמרתם את החוטים?
מדויקאין כזה דבר תלת פאזי עם 3 חורים,רק5.אולי התכוונו שיש היום סוג מוקטן יותר שהוא דומה יותר לשקע רגיל
נראה לי לכל הכיריים מספיקות 2 פאזות.אגב כדי לבדוק אחרי התיעצות עם חשמלאי שיש כיריים שמספיק להם 2 פאזות
אם לא היה לך בבית תלת פאזי, היית צריכה לעשות הגדלת חיבור בחברת חשמל+ החלפת כל לוח החשמל, עלויות של כמה אלפי שקלים טובים.טוב, אז זה אומר שאין לי תלת פאזי, כמה עולה בערך שקע כזה? זה שיש לי תלת פאזי בבית אומר משהו, זה מקל את ההתקנה?
ומה הכינה לשאול טכנאי אם אפשרי על 2 פאזות, אם החברה מייעדת את כיריים האינדוקציה שלה לחד פאזי, זה לא בטוח שזה אפשרי ובטיחותי?
מי שיודע לעשות דברים כאלה בעצמו, סביר שלא יפתח אשכול בפרוג "איך מזהים שקע תלת פאזי"..השאלה כמה חוטים לחווט וזה גם התשובה למחיר
כלומר עקרונית אפשר להשחיל לבד עוד כבלים מהלוח התמחור הוא בהתאם להיקף של העבודה והתעודה...
בנוסף לחלוקת העומס יש גם הבדל בין סוגי הזרם שיש בשלשת הפאזות[היתרון של תלת פזי זה שכל שקע בבית מקבל מפזי אחרת כך שיש חלוקה בעומס].
מה שאני ראיתי זה שהם כמה מאות שקלים פחות.יש דגמי כיריים שמיועדים לחד פאזי, השאלה מה זה אומר, מה החיסרון שלהם, מעבר לכך שברכישה הראשונית הם בערך 500 ש"ח יותר.( נשמע שזה בערך עלות התקנת שקע תלת).
תודה לכל הזרזי ם והמסיעים
לבוש, תלת פאזי ב2100 וחד פאזי ב2600. בוש נחשבות חברה טובה? מאמינה שכבר עדיף להשקיע בשקע תלת פאזי,מה שאני ראיתי זה שהם כמה מאות שקלים פחות.
אולי את משווה לדגמים של חברות שונות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים