פונט איך מזהים פונט "החפץ בעילום שמו"?

• הוסף לסימניות
זה דומה לאבן בזלת או לתירוש אבל זה לא זה
עברתי גם על פונטביט וגיליתי דמיון מסוים לסטוק או לטרפון
בהגילדה מצאתי את אלנבי סריף

ועדיין לא נמצאה האבידה

ועל כן אני מכריז:
נעדר!

מי שמכיר או ראה אותו לאחרונה שידווח כאן...

1769583676246.png

• הוסף לסימניות
עוקבים בדאגה...

• הוסף לסימניות
חשבתי בעידן הבינה
נוכל להעלות תמונות של כתבים ויעלה לנו איזה פונט זה
אבל gpt עדיין לא מזהה..
בכל אופן מקוים למציאת הנעדר במהרה. זה יהיה נהדר

• הוסף לסימניות
מצאתי!!!!!!!
חיפשתי אצלי במחשב עד שמצאתי, אבל בבדיקה מול 'הצופה' שיש באתר של פונטביט נראה שזה לא כל כך דומה. יש להם כמה מקרים כאלו שהם שינו גופן ואין להשיג את הגירסא הקודמת, רק בפניה מיוחדת אליהם...

קבצים מצורפים

• תמונה1.png
    תמונה1.png
    KB 62.3 · צפיות: 67
  • הוסף לסימניות
ווואו

עזרת לי מאוד
עברתי על פונטביט כמה פעמים ולא עליתי על זה
איך הצלחת?

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי "זה היה אתגר..."
אבל בשביל הרב @נשר גרף שמשמח אותי בעיצוביו (מידי שבוע ב'השומרים', ובכללי במחרבי פרוג, ועוד) היתה לי הזכות!
מלבד מה שיש לי חיבה עצומה לענייני גופנים על כל חלקיהם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה