לחבר לראוטר או למחשב?קיבלתי טאבלט
מעונינת לחבר אותו לאינטרנט של המחשב שלי שיש עליו נטפרי
משום מה הוא מזהה המון רשתות אך את הרשת שלנו בבית לא.
מה הסיבה?
ואיך כן אפשר להתחבר?
תודה רבה!
ברור. השאלה הייתה איך.ז"א לאינטרנט
לא.נכון
לכן שואלת
יש מצב שזה קשור לסינון?
כיבוי והדלקה.אז מה יכולה להיות הסיבה?
אוף
איפה כל מומחי המחשבים דכאן?
כןכיבוי והדלקה.
בדיקה חוזרת של שם הראוטר.
האם הוא מוגדר עם סיסמה?
תבדקו במחשב השני שמחובר לראוטר מה שם הרשת...(לא בטוחה שאני זוכרת מהי)
זה מוזראולי הוויפי בראוטר מכובה?
(זה קרה לי פעם)
כןמחשב אחר (של שכנים) כן מזהה את הרשת שלכם?
אולי מי שהתקין לכם את הראוטר הגדיר רשת מוסתרת
אני חוזר שוב..זה מוזר
כי מחשב נייד כן מתחבר למחשב הביתי למשל
איך בודקים זאת?
תנסו מחשב של שכניםכן
מחשב נייד שלנו כן מזהה את המחשב הביתי
כןאני חוזר שוב..
בדקתם את שם הרשת?
אונטפרי לא מאפשר גלישה בטאבלטים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: לב נשבר, MY HEART ו-איש בן פרצי3 //