איך מחזירים את הקול המקורי בפרימייר?

• הוסף לסימניות
מחקתי בטעות את הקול של הרבה קאטים, והמשכתי לעבוד.
יש דרך להחזיר את הקול בלי להוריד אותם מחדש לטיימליין?

• הוסף לסימניות
את עושה שמירה אוטומטית כל כמה דקות? נקווה שכן...
אם כן - תלכי לתיקי'ה ששם נשמרים הקבצים האלו (catches files או משהו כזה...)
ותפעילי את האחרון ביותר לפני שמחקת...
אני מקווה שזה מספיק ברור:)

• הוסף לסימניות
תודה
אבל הרעיון היה שלא רציתי להפסיד את העבודה שעשיתי אחרי המחיקה
בכל אופן, אם יש דרך אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
אז תשמרי את מה שעשית אח"כ, וכשתפעילי תוכלי רק להעתיק ולהדביק.
נראה לי שיש עוד אפשרות. אבל אני לא ליד זה... אז נחכה למישהי שאולי תדע בע"פ.

• הוסף לסימניות
לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלימה... מקוה בשבילך שיש....

אם זה רלוונטי- (זה גם עבודה שלא בטוח שהיא שווה....)
תשמרי את העותק שאת עובדת עליו כרגע- לא תקין + שינויים. בשם עבודה 1
תפתחי את הקובץ מהשמירה הקודמת. ושם תוסיפי את הקטעים הרלוונטים מעבודה 1.....

• הוסף לסימניות
תודה
איך לא המציאו איזה פקודה "החזר את הסאונד"??
הנזק שלי לא כ"כ גדול ב"ה, אבל זה מפליא אותי איך אין אפשרות פשוטה לבחור קטע ולבקש את האודיו שלו...

• הוסף לסימניות
תפתחי פרוייקט גירסת ארכיון (שמירה אוטומטית) שבה עדיין לא מחקת,
תעתיקי ctrl+c רק את השוטים שאת צריכה,
תפתחי את הפרויקט המעודכן ותדביקי אותם.
בתקווה שיש לך אחד מ 5 השמירות פרויקט לא משובש.

• הוסף לסימניות
אני אסביר למה אני מתעקשת לא לתקן דרך השמירה האוטומטית:
כי אחרי המחיקה המשכתי לעבוד על הקטעים האלה עצמם, מחקתי חלק, חתכתי, קצרתי, שיניתי סדר, אז לא יעזור לי לקחת את הגרסא הראשונית שלהם עם הסאונד.
לא נורא, שמתי לב די מוקדם שמחקתי, אבל עניין אותי לדעת אם יש פתרון דרך פקודה כלשהיא

• הוסף לסימניות
אסתר, השאלה היא כל כמה דקות את עושה את השמירה.
כי אם השמירה שלך היא די תכופה, אז הוא אמור לשמור לך גם את קטעי הסאונד וגם את השינוים שעשית בהם. השאלה באיזה שלב היתה השמירה. ותגידי לנו:)

• הוסף לסימניות
טוב אז זה הזמן לתת טיפ בעניין: (ואולי אחד הטיפים החשובים)
במקרה שעשינו UNLINK, ומחקנו ערוץ סאונד ואנחנו רוצים להחזיר אותו חזרה, הדרך הקצרה לעשות את זה היא כזו:
טוענים ל "סורס מוניטור" את הוידאו השלם ממנו ערכנו את הסרט.
עוברים לטיים ליין לקטע החתוך לו חסר סאונד
לוחצים F
באותו הרגע נהיה לנו IN ו OUT ב "סורס מוניטור", וזהו, עושים "אוברייט" מהסורס מוניטור לטיים ליין והופ קיבלנו את הסאונד חזרה.

כשגיליתי את זה, חסכתי לעצמי הרבה זמן של עריכה מחדש.

בהצלחה לכולם:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1361329:
טוב אז זה הזמן לתת טיפ בעניין: (ואולי אחד הטיפים החשובים)
במקרה שעשינו UNLINK, ומחקנו ערוץ סאונד ואנחנו רוצים להחזיר אותו חזרה, הדרך הקצרה לעשות את זה היא כזו:
טוענים ל "סורס מוניטור" את הוידאו השלם ממנו ערכנו את הסרט.
עוברים לטיים ליין לקטע החתוך לו חסר סאונד
לוחצים F
באותו הרגע נהיה לנו IN ו OUT ב "סורס מוניטור", וזהו, עושים "אוברייט" מהסורס מוניטור לטיים ליין והופ קיבלנו את הסאונד חזרה.

כשגיליתי את זה, חסכתי לעצמי הרבה זמן של עריכה מחדש.

בהצלחה לכולם:)

הו, זה בדיוק מה שרציתי
הבעיה שאצלי זה לא עובד:), הF לא עושה כלום. אחרי שהטענתי את הקטע המקורי בסןרס מוניטור, אני צריכה לבחור את הקטע בטיימליין וללחוץ F, לא?

• הוסף לסימניות
SEQUNCE>MATCH FRAME
זה בעצן מכניס אין ואאוט לסורס מוניטור (רק שצריך שהעכבר יהיה על הקטע הנבחר בטיים ליין.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1361369:
SEQUNCE>MATCH FRAME
זה בעצן מכניס אין ואאוט לסורס מוניטור (רק שצריך שהעכבר יהיה על הקטע הנבחר בטיים ליין.)

אה, בסדר, אז זה הקיצור M (לא F)
תודה רבה, החכמתי!

• הוסף לסימניות
אצלי ב CC2014 זה F, בכל מקרה העיקר שזה עובד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה