שוקלד בלונדי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לחצתי בטעות כשפתחתי עאת המייל על קבל את הגרסה החדשה וכל פעם שאני רוצה לכתוב מייל למישהו אני כותבת את השם ואז זה עושה בעיות אני עומדת על השם שכתבתי ומנסה להעתיק או לשנות את כתובת המייל וזה מסובך
יש צילו''מ?לחצתי בטעות כשפתחתי עאת המייל על קבל את הגרסה החדשה וכל פעם שאני רוצה לכתוב מייל למישהו אני כותבת את השם ואז זה עושה בעיות אני עומדת על השם שכתבתי ומנסה להעתיק או לשנות את כתובת המייל וזה מסובך
לא בטוח שכולם יכולים, אני לא מוצא את זה למשל.אם את המייל אז בהגדרות, יש אפשרות של לחזור לתצוגה הקודמת..
יש לך את התצוגה החדשה?לא בטוח שכולם יכולים, אני לא מוצא את זה למשל.
אשמח אם תדריכו אותי.
כןיש לך את התצוגה החדשה?
אז פה בהגדרות-
וואוו תודה!אז פה בהגדרות- צפה בקובץ המצורף 1174445
נפתח לך את זה-צפה בקובץ המצורף 1174446
ואם אין לך את האפשרות של החזרה לתצוגה המקורית, אז תלחץ על הצגת כל ההגדרות, ושם תסמן את זה-
צפה בקובץ המצורף 1174448
יש לכם מושג איך משנים את זה?
זה לא קשור לכרום החדש (מה זה בכלל) ולא לג'ימייל החדש
אין לזה קשר לגרסה החדשהיש לכם מושג איך משנים את זה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים