איך מחליפים בפרימייר

• הוסף לסימניות
רבותי, תסלחו לי על השאלות
אני פשוט מזמן מזמן לא ערכתי ועכשיו לא היתה לי כל כך ברירה...
הכנתי קליפ ועכשיו צריך להחליף תמונה או PSD בתוכו, התמונה או הפוטושופ כבר עם תזוזות ואפקטים איך משנים שישארו כל התכונות ותמונת המקור תהיה אחרת? זכור לי שיש לזה אופציה קלה.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
קליק ימני על הקובץ שאת רוצה להחליף- replace footage
ולבחור בחלון שנפתח את הקובץ החדש

• הוסף לסימניות
זה נותן לי הודעת שגיאה למה? מה זה אומר?

קבצים מצורפים

• שגיאה.jpg
    KB 231.4 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
את אולי תנסו copy
ובקובץ של התמונה החדשה תעשו past artibute..
משו כזה לפי מה שזכור לי מעתיק את האפטים והתזוזות.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא בקובץ שאת מנסה לייבא,
ולאו דווקא בהחלפת הקובץ הקיים.
את יכולה לבדוק את זה ע"י ייבוא של הקובץ ב- import לתוך הפרויקט
ותראי אם ההודעה חוזרת על עצמה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה
עזרתם לי מאד
ממש יפה לראות כמה עורכים/ות ניסו לעזור לשאלה קטנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ד.;952946:
זה נותן לי הודעת שגיאה למה? מה זה אומר?

כנראה הקובץ בפורמט cmykלכן הוא לא מסכים לייבא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה