איך מחליפים דיסק קשיח רגיל ב-SSD?

• הוסף לסימניות
שלום
ברצוני להחליף את הדיסק הקשיח הרגיל של המחשב נייד ב-SSD.
תיכננתי לחבר למחשב נייח את הישן, ולהעתיק את כל החומר לתיקיה, ולאחמ"כ לחבר את ה-SSD ולהדביק אליו את החומר.
קודם כל - האם זו דרך נכונה?
דבר נוסף -
כשחיברתי את הישן מופיעה גם מחיצה הקרויה "שמור ע"י המערכת". האם יש צורך/דרך להעתיק את מה שיש בה לדיסק החדש?
ודבר אחרון -
כיצד אבטיח שלאחר הכל המחשב נייד יזהה את הדיסק החדש?

• הוסף לסימניות
זה לא יעבוד לך בצורה כזו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1529512:
אם אני הבנתי נכון אז האשכול הזה צריך לעזור לך
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=190599

זו לא אותה הבעיה. כאן מדובר בדיסק שעבד במחשב הזה בעצמו, ואני רק משכפל אותו לדיסק אחר שיעבוד במקומו באותו מחשב!

• הוסף לסימניות
זה די מסובך בשביל להסביר כאן, כל טעות קטנה יכולה למחוק את הדיסק המקורי. נסה לחפש מדריכים באינטרנט.

• הוסף לסימניות
כדי לא לעשות טעויות שאינן ניתנות לשחזור... ניתן להשתמש בdisk2vhd ואח"כ vhd2disk
(זה לוקח פי 3 זמן אבל יותר בטוח ולא צריך לעשות בוט בדיסק חיצוני)

• הוסף לסימניות
אני החלפתי לפני שבועיים ופשוט התקנתי מחדש ווינדוס (השתמשתי ברשיון של הישן וזה עבד) וכל התוכנות שהיה לי, אני גיביתי בדיסק חיצוני את כל המידע וככה גם דרך אגב ניקיתי את המחשב מתוכנות מיותרות ווירוסים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה