איך מחליפים נורה למבזק?

• הוסף לסימניות
אם יש לך נורת פלאש ובהנחה והיא זהה לנורה השבורה, זה לא מסובך להחליף.
צריך לפרק את המעטפת, לשחרר בעדינות את חוט המתכת העדין שמלפף את הזכוכית ומקבע אותה (זהירות שלא יקרע, החוט נמצא בחזית - לא מאחורי המעטפת) לשחרר 2 ברגים קטנים שמקבעים את 2 זרועות המתכת שיוצאות מתוך הנורה, לשלוף את השברים ולתחוב בעדינות את זרועות הנורה החדשה למקומם ולהדק את הברגים.

יש הבדלים קלים בין סוגי הפלאשים, אך העיקרון זהה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;947637:
אם יש לך נורת פלאש ובהנחה והיא זהה לנורה השבורה, זה לא מסובך להחליף.
צריך לפרק את המעטפת, לשחרר בעדינות את חוט המתכת העדין שמלפף את הזכוכית ומקבע אותה (זהירות שלא יקרע, החוט נמצא בחזית - לא מאחורי המעטפת) לשחרר 2 ברגים קטנים שמקבעים את 2 זרועות המתכת שיוצאות מתוך הנורה, לשלוף את השברים ולתחוב בעדינות את זרועות הנורה החדשה למקומם ולהדק את הברגים.

יש הבדלים קלים בין סוגי הפלאשים, אך העיקרון זהה.
וצריך לעשות עם כפפות או משהו, לא לגעת בנורה בידיים חשופות.

• הוסף לסימניות
נסיון, זה דבר שעולה כסף.
תקנו לבד, בסוף יתברר לכם שזה לא בדיוק אותו דבר. לא תרכיבו נכון וכדומה.
העדפתי לשלם לבעל מקצוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;948063:
נסיון, זה דבר שעולה כסף.
תקנו לבד, בסוף יתברר לכם שזה לא בדיוק אותו דבר. לא תרכיבו נכון וכדומה.
העדפתי לשלם לבעל מקצוע.

יש לי נורה חילופית,
יש בעל מקצוע שיחליף לי אותו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלב ודבש;948091:
יש לי נורה חילופית,
יש בעל מקצוע שיחליף לי אותו?

את רואה, זו הסיבה שאני אוהבת לפרט כשאני שואלת שאלות. את יכולה לכתוב פה במפורש שמדובר על נורה תואמת לפלאש שנשלחה אליך ע"י המוכר מאחר והפלאש עצמו הגיע במשלוח מחו"ל עם נורה שבורה.

• הוסף לסימניות
מחיר טיפול של בעל מקצוע יכול להתקרב לשווי הפלאש כולו..
מדובר בסיני.

אם היה מדובר בפלאש שעלותו אלפי שקלים גם אני הייתי חושב פעמיים.

אגב, אשמח לקבל בפרטי לינק למוכר סיני שמחזיק מלאי של חלפים כמו נורות פלאש.
גם לי יש פלאש סיני שבור שמעלה אבק בחדר ציוד. 

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה