איך מחליפים FS בלי לפרמט

• פותח הנושא asf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה
יש לי דיסק קשיח שמבקש איתחול (נסיתי בעוד כמה כניסות ובעוד כמה מחשבים) בדקתי בdiskpart list volume ראיתי שהFS שלו RAW איך אני יכול להחליף בחזרה לNTFS בלי להצטרך לפרמט בשעת מעשה?
מצרף תמונה

תודה רבה

קבצים מצורפים

• 2015-05-28_144026.png
    KB 58.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תכתוב בשורת הcmd
convert X: /fs:ntfs
במקום הX תכתוב את אות הדיסק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1635600:
תכתוב בשורת הcmd

כותב convert is not available for raw drives

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1635600:
תכתוב בשורת הcmd

זה אותה גברת בשינוי אדרת לא חושב שיעזור ,אפשר לנסות לא יזיק תנסה תפקודה תגיד אם זה עובד דווח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;1635659:
זה אותה גברת בשינוי אדרת לא חושב שיאפשר לו לנסות לא יזיק תנסה דווח
תגיד לי אני באמת נראה לך כזה מטומטם? :mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1635691:
תגיד לי אני באמת נראה לך כזה מטומטם? :mad:

יוו חס וחלילה,

היתה לי טעות כתיב במקום שיאפשר אפשר לנסות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה