כללי איך מחלקים עיגול ל11?

• הוסף לסימניות
עשיתי פה חיפוש ולא מצאתי מענה...
איך מחלקים באילוס' עיגול ל-11 חלקים שווים - פעם מזמן עשיתי את זה אני יודעת שיש כלי אך לא זוכרת...:confused:
אפשר עזרה??

• הוסף לסימניות
הכלי החמישי בתוך כלי הקו הוא כמו קליעה למטרה, תיצרי עיגול, ועם מקשי החיצים תורידי עיגולים ותוסיפי קוים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קראנצול;1608116:
הכלי החמישי בתוך כלי הקו הוא כמו קליעה למטרה, תיצרי עיגול, ועם מקשי החיצים תורידי עיגולים ותוסיפי קוים.

תודה!!!!!!;)

• הוסף לסימניות
וואו שכחתי מהכלי הזה...
זכור לי שיש גם דרך ליצור פרוסה, כמו משולש פיצה בגודל רצוי, איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
אשכרה עובדים באילוסטרייטור עבודת פרך :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1609267:
אשכרה עובדים באילוסטרייטור עבודת פרך :)

למה? זה היה קל מאוד עם הכלי הזה - פחות מחצי דקה... יש לך שיטה אחרת?? נשמח לשמוע;)

• הוסף לסימניות
צחקתי כמובן :)
נהניתי שיש משהו שקל לעשות אותה בתוכנה המסורבלת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1609332:
צחקתי כמובן :)
נהניתי שיש משהו שקל לעשות אותה בתוכנה המסורבלת...

בשבילי התוכנה הזאת היא כמו "מוסך" - אני מביאה לשם קבצי EPS - ממירה , מפרקת וממשיכה לפוטושופ... פרוייקט אחד ניסיתי לעבוד איתה- לאחר שסיימתי ללמוד אותה ועדיין התלהבתי... והתוצאה הייתה עלובה:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1609339:
וממשיכה לפוטושופ...(

:eek:???

לא נראה לי שלזה ונתנו התכוון..
הוא התכוון לקורל כתכנה וקטורית המשמשת כמקבילה לאילוס׳,
אבל לא לפוטושופ כתחליף לה....:eek:

כדאי לדעת שפוטושופ היא תכנה לעיבודי תמונה, ליצירת ויזואלים ואפקטים לשם שימוש בעיצוב הגרפי,
אבל זו ממש ממש לא תכנה המתאימה ליצירה מ א׳ עד ת׳ של:
לוגו / מודעות /פרוספקטים ועוד עשרות תוצרים גרפיים.
לשם בניה נכונה:
חובה להשתמש בתכנה וקטורית כבסיס (אילוס׳ / קורל), שאליה מייבאים מפוטשופ לפי הצורך... או ממנה מעבירים לאינ׳ לשם עימוד טקסטים.
התכנה הוקטורית צריכה להיות נקודת המוצא...

לפרק עצמים וקטורים ולהעבירם לפוטשופ לשם בניית עיצוב גרפי, זה כמעט כמו....
לגרד את המותן השמאלית עם האצבע הימנית של הרגל השמאלית, דרך הראש... ;):p

• הוסף לסימניות
זה ממש לא לשם בניית עיצוב גרפי
כל העבודות של הם בסגנון של פוסטרים וכד'- השליטה על הצבע והעיצוב- זה העיקר
במקרה באותה עבודה הוצרכתי לעיגול הנ"ל
כל מה שאני מייבאת עובר עיבוד , ליטוש וכדו'... - א"א לעשות את זה באילוסטריטור!!!

• הוסף לסימניות
אז מה עם משולש הפיצה, יש דרך באילוס'?
עוד דבר שהיה בקורל ובאילוס' אני לא רואה אותו,
איך עושים רשת רבועים, אבל שמורכבת מריבועים ריבועים, ולא מסגרת וקוים בפנים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה