עזרה איך מחממים בריכה?

• הוסף לסימניות
אולי הגנים הפולנים שלנו השפיעו על הילדים, אבל זה ממש עינוי בשבילם להכנס לבריכה בלתי מחוממת.
אחרי עשר דקות השפתיים שלהם כחולות והם מתחננים על נפשם ררררק עודדדדד שתתתתתי דדדדקותתת.
האם יש אפשרות לקנות מזלג חימום או כל אמצעי שיחמם את המים?
המון תודות!

• הוסף לסימניות
אצלנו במקרה הצורך שופכים מים רותחים פנימה...
בבריכה קטנה אולי זה יעזור
אבל בבריכות שיש היום לא ישפיע לא מזלג חימום ולא לשפוך גם 10 קומקומים של מים רותחים
רק להשים את הבריכה בשמש ועם הזמן השמש יכולה לחמם או משהו מובנה מיוחד לחימום בריכות ונראה לי עולה קצת יקר

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לקנות בכל טמבור חלק שמרכיבים על כל ברז רגיל
ומשם מחברים צינור מים עד הבריכה
ולמלאות מים רותחים או של הדוד שמש או ע" הבוילר

• הוסף לסימניות
מים רותחים - כף חשמלית - מזלג חימום
א.ב בבטיחות ילדים זה לא לגעת בדברים האלה בסביבת ילדים
אפשרות אחת הוזכרה - שמש המחמם מים הכי טוב שיש
אפשר לקנות בגד ים תרמי אבל הוא לא זול
ואם יש לך משאבה לבריכה יש לקנות המון סוגים של מחממי מים סולריים שמחממים את המים באופן הכי בטוח לילדים

• הוסף לסימניות
קומקום זה לעג לרש, מה זה 2 ליטר לעומת המאסה של הבריכה?
אבל מניסיון של אתמול שהילדים רעדו והשפתיים שלהם הכחילו.
2 סירים ענקיים מלאים מים שהרתחתי על האש עשו את העבודה מצוין.
נהיה להם חמים ונעים, והם לא רצו לצאת.

• הוסף לסימניות
אמא שלי הייתה מחממת לנו את הבריכה ע"י צינור שמחובר לברז של המכונת כביסה...

• הוסף לסימניות
אצל חמותי מחברים צינור מים לברז
וממלאים מים חמים מהברז -מהדוד שמש והבוילר

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונות,
בפעם הראשונה אני אכן ממלאת את הבריכה במים חמים מהברז, הבעיה מתחילה מהפעם השניה והלאה.
מדובר בבריכה ענקית, כך שהוספת מים חמים לא תועיל.
אנסה את מה ש @אות לי ו @יסכה הציעו.
תודות רבות לכולן!

• הוסף לסימניות
חשבתי רק אצלי מפונקים
ממלאים קבוע מים חמים עם צינור
אבל הם נגמרים באיזה שהוא שלב
ואז אני מעמידה מיחם לתגבור אותו אני ממלאה כעבור שעה
ויש כאלו ממלאים מברז רגיל במרפסת מים קרים והילדים מאושרים...

• הוסף לסימניות
זה קשור בהרגל אבל בעיקר בילד אני לא הרגלתי אותם למים חמים אבל יש לי ילד אחד שרועד מקור אחרי עשר דקות ושאר הילדים בינהם תינוקת בת שנה קופצים בחדווה ובששון למים ולא רועדים או מראים סימני קור בכלל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה