איך מחנכים ילדים לעזור?

• הוסף לסימניות
נכון,הם אוהבים ללכת לקנות אבל לסדר?
IMG_5504.JPG

• הוסף לסימניות
חחח
לקח לי זמן לקלוט מה מפריע לי שם
מדהים!

• הוסף לסימניות
@רותי12 את פשוט לא נורמלית!!!!!!
כשקראתי את הכותרת חשבתי שהתבלבלת בפורום, אבל היצירתיות שלך היא כנראה בכל התחומים!!! ובזה נכלל גם הכותרת.

פשוט כיף לראות כאלה יצירות מושלמות!

רק הארה לתועלת, כדאי לשים משהו בגודל אמיתי ליד זה בשביל שנקבל קנה מידה מה הגודל האמיתי של היצירות המופלאות האלה...

• הוסף לסימניות
תודה לכל המחמיאות!
זו אכן אומנות (ואגב הילדים שלי לא מסדרים את הקניות.....נא להירגע:)
הבנתי שאת זוממת פה משהו אבל לא ידעתי מה...

איזה אדיר !

• הוסף לסימניות
@רותי12 את פשוט לא נורמלית!!!!!!
כשקראתי את הכותרת חשבתי שהתבלבלת בפורום, אבל היצירתיות שלך היא כנראה בכל התחומים!!! ובזה נכלל גם הכותרת.

פשוט כיף לראות כאלה יצירות מושלמות!

רק הארה לתועלת, כדאי לשים משהו בגודל אמיתי ליד זה בשביל שנקבל קנה מידה מה הגודל האמיתי של היצירות המופלאות האלה...
תודה תודה
תכננתי לעלות פריט לקנה מידה אבל בהתחלה רציתי לראות אם אפשר לעבוד עליכם

• תודה
Reactions: bbr
  • הוסף לסימניות
מנסה לעלות... האתר השתבש:)

• הוסף לסימניות
יו, באתי לשאול אם התבלבלת באשכול נוסטלגיה :p
לא הבנתי מה מוזר לי במוצרים האלו...
עד שקראתי את התגובות.

מדהים!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה