איך מחנכים ילד למה שאני לא? וגם-מה עוזר בקשיי התארגנות?

• הוסף לסימניות
לא ילד שלי...
בפרויקט חונכות צוותו לי ילדה שצריכה עזרה בהתארגנות
מוכנות ללימוד עצמי למבחנים
מסוגלות להכנת ש.ב לבד
וכו
אני כתלמידה הייתי מוכשרת בטירוף
יצירתית בלי גבול
ויחד עם זה - רחפנית, מבולגנת
המורות היו משוגעות עלי ובמבחנים הייתי מקבלת 100
אבל המחברות שלי היו ריקות...תמיד השלמתי הכל יום לפני בדיקה
ש.ב תמיד היו לי אבל על דפים.
איך אני באה אליה עכשיו ועובדת איתה על אירגון
תעדוף מטלות
לוח זמנים וכו??
ומה באמת עוזר?

• הוסף לסימניות
פתחי גוגל, חפשי "כללי התארגנות וכו'" שנני בע"פ והתחילי לעבוד איתה לפי הספר...
את לא אמורה להכנס רגשית לעניין ולהוות לה דוגמא עם ההצלחות או הכשלונות שלך!
(מתמטיקאי לא אמור להיות משולש, כידוע...)

• הוסף לסימניות
העצה הכי טובה למקרים כאלו (ודומים....) היא פשוט לעבוד בעצמך גם באותו תחום.
קחי את זה כמשימת אתגר אישית, ותראי פלאות, מניסיון!

• הוסף לסימניות
אנחנו לא תמיד קולטים שהחינוך האמיתי הוא דוגמא אישית, ואם אנחנו לא מצליחים להשתנות, מה מצפים מהילדה?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה