קורונה איך מטיסים בדיקת קורונה??

• הוסף לסימניות
שני רבני שכונות במודי"ע חתמו על מכתב, שלמרות שהוראות משה"ב לא מחייבות בידוד כל עוד אין מאומת ודאי בקורונה בבית, למרות שיש מישהו עם סימפטומים.
ע"פ ההלכה חובה לשמור על בידוד כל עוד אין בירור ודאי שאין קורונה.

• הוסף לסימניות
שני רבני שכונות במודי"ע חתמו על מכתב, שלמרות שהוראות משה"ב לא מחייבות בידוד כל עוד אין מאומת ודאי בקורונה בבית, למרות שיש מישהו עם סימפטומים.
ע"פ ההלכה חובה לשמור על בידוד כל עוד אין בירור ודאי שאין קורונה.
תודה. אני מארגן "חדר ניילון" בבית הכנסת. הוא יהיה בע"ה סגור לגמרי בניילון עד הסוף ומוצמד לחלון.

• הוסף לסימניות
עשינו אתמול ב12:30
עדיין אין תשובה.
ה' יעזור שיהיה תשובה שלילית לפני ראש השנה תשפא.
תודה לכל המייעצים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בכל זאת צריך לשמור בידוד 48 שעות מהחום האחרון? (אני מדבר למחלים עצמו)
מישהו יודע?
אגב, בסוף בעל התוקע נמצא חיובי. :(

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה.
אם עשינו במכבי אתמול לפני צהריים.
יש דרך לזרז שנקבל תשובה לפני החג?
חוץ מלומר פרקי תהילים, שזה עושים ממילא...
גם אני על קוצים מחכה לתשובה.
תעדכנו כשקיבלתם תשובה

• הוסף לסימניות
בעבר מכבי היה תוך 24 שעות. מה יהיה? יש מצב שהמעבדות לא ממשיכות לעבוד בגלל החג? או בקצב איטי?

• הוסף לסימניות
השם יעזור שתקבלו תשובות במהרה לפני החג אמן

• הוסף לסימניות
סליחה על החפירה..
לכל נבדק בודקים עם שתי מטושים שונים או מטוש אחד צד אחד באף והצד השני בגרון? כי בכל חבילה יש 2 מטושים . ולילד שלי הוא נתן במתנה את המטוס השני..

• הוסף לסימניות
עשינו במד"א אתמול בבוקר
עד עכשיו אין תשובה :(
דברו איתי באישי אולי אני יצליח לעשות פרוטקציות שזה יגיע לפני חנוכה!!!
ברצינות לי זה לקח 4 ימים ויש גם סיכוי לשבוע

• הוסף לסימניות
עדיין לא...
תגידו, זה נכון שתשובה חיובית מגיעה מהר (כי אין בזה ספק)
ותשובות שליליות מתעכבות עד לשלילה ודאית?
ועוד דבר, אם יש חיובי בשבת הם מודיעים איכשהו?
מנסה להיאחז בקש...

• הוסף לסימניות
תעדכנו עכשיו מי קיבל תשובה ומה התשובה. (אם אתם רוצים כמובן לא חובה)

• הוסף לסימניות
כולנו נבדקנו ברביעי וקבלנו שלילי בשישי חוץ מאחד שקבל חיובי היום בבקר
מה אתם אומרים בטוח נאבד להם לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה