איך מטמיעים סרטון בחתימת המייל שלי?

• הוסף לסימניות
אני רוצה להטמיע סרטון שיוצג בכל מייל שאני שולח אך איני יודע איך לבצע זאת.
מישהו יכול להדריכני?

• הוסף לסימניות
כמו זה?

אם כן, אז צריך להמיר את הווידאו לפורמט GIF ולצרף אותו כתמונה.

קבצים מצורפים

• GIF.gif
    KB 431.8 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
תודה אבל לא הבהרתי את עצמי:
שכחתי לומר שאני מתכוון לסרטון שיוצג בחתימת המיילים שלי מג'ימייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hchh;893346:
תודה אבל לא הבהרתי את עצמי:
שכחתי לומר שאני מתכוון לסרטון שיוצג בחתימת המיילים שלי מג'ימייל.

הבנתי את זה, ולזה עניתי. מה לא ברור?

• הוסף לסימניות
האם זה בא במקום התמונה שבצד?

אשמח אם תוכל לפרט יותר כי חפרתי בהגדרות תא הדואר ולא הצלחתי למצוא איפה ממקמים את הסרטון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hchh;893794:
אשמח אם תוכל לפרט יותר כי חפרתי בהגדרות תא הדואר ולא הצלחתי למצוא איפה ממקמים את הסרטון.

כמו שכבר אמרתי: צריך להמיר את הסרטון לפורמט GIF, ואחרי שיש לך קובץ GIF (כמו הקובץ המצורף, לדוגמה), אתה יכול - כמו כל תמונה אחרת - פשוט להעתיק ולהדביק אותו בחתימה של הג'ימייל.

אתה יכול לנסות: תשמור את הקובץ שצירפתי (קליק ימני > שמור תמונה בשם), כנס להגדרות המייל (כללי) שם יש אפשרות לעריכת החתימה, לך למיקום בו שמרת את התמונה שהורדת מכאן, העתק והדבק בחתימה.

• הוסף לסימניות
איך ממירים קובץ SWF ל-GIF

• הוסף לסימניות
הסרטון הוא של כמה עשרות מגה. העברתי לGIF אבל זה לא מקרין אותו אלא רק תמונה אחת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה