- הוסף לסימניות
קונה בבתי טבע?נו ורם זה גל שקוף שמורחים במקום.
קלינתול זה שמן שמכיל:
שמן דלעת, עשב לימון, קורנית, בן אזוב, לפצ'ו, מור
תבדקי בגוגל, אם את לא מוצאת אני אעלה לך קישור.
קונה בבתי טבע?נו ורם זה גל שקוף שמורחים במקום.
קלינתול זה שמן שמכיל:
שמן דלעת, עשב לימון, קורנית, בן אזוב, לפצ'ו, מור
תבדקי בגוגל, אם את לא מוצאת אני אעלה לך קישור.
בבית מרקחתקונה בבתי טבע?
גם וגם בבתי מרקחת סופר פארם וכדומהקונה בבתי טבע?
שמים פשוט באזור אחרי מקלחת?בבית מרקחת
וזה עזר לנו יותר מוורמקס
מנסיון עם כמה ילדיםלצערי נחשפת לאשכול הזה בעקבות תולעת מגעילה שבאה לבקר את בת ה7.5 שלי
כמעט התעלפתי... לא מכירה את הדבר, הגעיל אותי קשות
מיד רצתי לפרוג (כי אין על פרוג)
ראשית רחצתי לה את המקום עם סבון (היא צרחה ששורף לה, יש קשר?)
אחר כך כשהיא ישנה מרחתי לה שמן זית שהיה מעורבב עם שום באזור פי הטבעת
אבל בהמשך קריאת האשכול העדפתי לשים לה שן שום קטנה עם וזאלין כמו נר.
בבוקר היא נתנה לי לבדוק לא שהצלחתי כל כך לראות על פניו היה נראה נקי.
מה הלאה?
אני אכבס עכשיו מצעים ופיג'מות של כל הילדים
אני מאלה שמעדיפות דברים טבעיים, מבתי טבע וכו
היום גם אעשה לה אמבטיית סוכר
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון במיוחד בגיל הזה
מה הלאה כדי שלא אפגוש בהם שנית![]()
שום כמו נר נכון?מנסיון עם כמה ילדים
להמשיך עם השום למשך 10 לילות ברצף (גם אם הם כבר נעלמו)
כדי לחסל את הבעיה עד הסוף
שאלתי רופאה על שום והיא אמרה לי שהשום דוחק את התולעים לבפנים ולא הורג אותם, בפועל התולעים נשארות וזה מאוד לא בריא. מלבד הסבל לילד, ויטמינים וכד' לא נספגים בגוף כשיש תולעים.שום כמו נר נכון?
מעולם לא שמעתי על זה.אגב לא לטפל - להרוג! את התולעים זה מסוכן
הם גדלות במערכת העכול למימדים ענקיים
נכוןשום כמו נר נכון?
לא יודע מה הרופאה אומרתשאלתי רופאה על שום והיא אמרה לי שהשום דוחק את התולעים לבפנים ולא הורג אותם, בפועל התולעים נשארות וזה מאוד לא בריא. מלבד הסבל לילד, ויטמינים וכד' לא נספגים בגוף כשיש תולעים.
אני מיגרתי לילד שלי יבלות בפנים בזכות שוםלא יודע מה הרופאה אומרת
המציאות מוכיחה אחרת (מנסיון עם כמה ילדים)
אשמח לשמוע מה בדיוק עשיתם, תודהאני מיגרתי לילד שלי יבלות בפנים בזכות שום
אשמח לשמוע מה בדיוק עשיתם, תודה
אחיין שלי גם סובל מזה ללא פתרון בר תוצאות
www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים