דרוש מידע איך מטפלים בתולעים אצל ילדים?

• הוסף לסימניות
היי, רק אל תשתמשו במילה תולעים כשהילד בסביבתכם, זה מכניס לו דמיונות ופחדים לראש ואז יותר משהוא לא מצליח להרדם מהגירויים הוא לא מצליח להרדם מהדמיונות והמחשבות על זה ואיך זה נראה מליוני תולעים בתוך הגוף וכו׳.

• הוסף לסימניות
לגבי מה שנכתב על השום.. זה לא מכניס אותם פנימה זה הורג אותם ואת הביצים שלהם טואטלית.
זה לא נכון עובדתית.
התולעים נכנסים פנימה,
וברגע שבו הילד עושה את צרכיו והשום יוצא,
התולעים חוזרים.
מנסיון של הורה עם ילדים...

• הוסף לסימניות
החומץ הורג או רק מונע יציאה?
מנסיון של דברים כמו שום וכדו' ששמתי לילד בלילה, גרמו שהתולעים יצאו במהלך היום. אולי יותר טוב מאשר בלילה, אבל עדיין לא פותר את הבעיה.

• הוסף לסימניות
זה לא נכון עובדתית.
התולעים נכנסים פנימה,
וברגע שבו הילד עושה את צרכיו והשום יוצא,
התולעים חוזרים.
מנסיון של הורה עם ילדים...
@הוא היה אומר
נכון אני באמת נזכר שצריך לשים את השום בזמן שאין לילד שירותים אבל אם הילד הלך לשירותים עד שעתיים מאז ששמו לו את השום צריך לשים לו עוד אחד.
(בגלל שהשום עוד לא הספיק לשרוף את כל התולעים וכבר הוא יצא...)
בדומה לנר אקמולי, רק שאקמולי מתנמס הרבה יותר מהר משום.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ישנם ילדים שנראים סובלים מאי שקט פנימי ופעמים זה על רקע 'תולעים ' והילד לא מודע לכך כלל. לכן לפני שרצים לנוירולוג כדאי לבדוק תולעים,פרטין וויטמין b12.
יפה שאתם מעלים את הנושא למודעות. אגב כדי למנוע הדבקה צריך לשמור על הגיינה וציפורניים גזוזות.

• הוסף לסימניות
אנחנו נותנים לילדים ורמוקס בכל פעם שיש התפרצות של התופעה. הסבב חוזר על עצמו בתדירות של כל מספר חודשים.

בערב שמחת תורה, לאחר לילה סוער הושבתי את בתי באמבטיה עם מי סוכר (למי יש זמן לרוץ בהושענא רבה לרופא + בית מרקחת?).

שני לילות חלפו מאז, וטפו טפו...

מה שכן, שלחתי בקשה לרופא למרשם חדש לורמוקס, על כל צרה שלא תבוא.

• הוסף לסימניות
התופעה הזו יכולה להיעלם מעצמה או שאין דבר כזה?
הבת שלי בכתה לילה אחד על כאבים, ואח"כ כמה ימים היה שקט, אחרי שבוע שוב התלוננה על כאבים.. וזהוווו
מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
התופעה הזו יכולה להיעלם מעצמה או שאין דבר כזה?
הבת שלי בכתה לילה אחד על כאבים, ואח"כ כמה ימים היה שקט, אחרי שבוע שוב התלוננה על כאבים.. וזהוווו
מה זה אומר?

לתולעים יש בעיקרון "מחזורי הטלה".
הגרד מתרחש כאשר התולעים יוצאות להטיל ולכן ייתכן מצב שבו לא כל לילה יהיה גרד כי לא בכל לילה יצאו להטיל.
אני נוהגת פשוט לחפש אותן או את הסימנים להמצאותן לפני שאני נותנת וורמוקס.
פשוט פותחת כמה שאפשר בזמן שהילד מתלונן/בוכה אל מול אור חזק וממתינה בסבלנות לראות אם בתוך דקה או שלוש יוצאת לה תולעת או כמה (כמו חוט לבן קטנטן) ומטיילת. דרך אגב זו העזרה ראשונה הכי טובה לתולעים - כמה שזה מגעיל פשוט לקחת קיסם אזניים ולשלוף אותן החוצה. מי שעושה את זה פשוט מציל את הילד בתוך שניה מהגרד.
אפשר גם לראות סימנים לביצים - כל מיני פירורים לבנים באיזור החיצוני.

• הוסף לסימניות
לתולעים יש בעיקרון "מחזורי הטלה".
הגרד מתרחש כאשר התולעים יוצאות להטיל ולכן ייתכן מצב שבו לא כל לילה יהיה גרד כי לא בכל לילה יצאו להטיל.
אבל זה כבר היה די מזמן, משו כמו אחרי ר"ה.. ומאז ב"ה שקט
אז יכול להיות שזה בכלל לא תולעים? או שהיו ונעלמו?

• הוסף לסימניות
הבן שלי סבל בצורה נוראית.
שום דבר לא עזר -אמבטיית סוכר, ואזלין למקום, שן שום.
גם ורמוקס היה עוזר לו לשבועיים - חודש ואז היו חוזרות, וממילא אסור לתת שוב בהפרש כל כך קצר.
(כמובן שנתנו לפי הכללים שוב אחרי שבוע \ עשרה ימים, ובכל זאת)
עד ששמעתי על השיטה של גרעיני דלעת, למזלי הוא אוהב לאכול את זה, חופן כל יום, וב''ה שכחנו מהענין.
ואגב שמעתי בשם רופא ילדים גדול ומפורסם שהנזק של ילד שלא ישן לילה רציף גדול בהרבה מהנזק של לקיחת ורמוקס פעם ב...

גם אצלינו חזר חודשיים אחרי הוורמוקס כך שלא רצינו לתת וורמוקס שוב
האמבטיית סוכר לא עזרה
הכנסת שום למקום מצופה בהמון ווזלין עזרה רק לאותו הלילה
המשכנו להכניס שום, אך גם לתת דלעת באופן סדיר, מדי פעם אני מורחת לו חמאת דלעת על הלחם, מכניסה דלעת טחונה בקציצות, מרק (אגב, זה טעים מאד, ומשביח לנו את כל האוכל....)
וכמובן מקפידה שלא יאכל סוכריות וטופים
וב"ה יש שקט

• הוסף לסימניות
בוקר טוב!!!
אחרי לילה טוב..
בזכות האשכול הזה, עשיתי לביתי אמבטיית סוכר
ולא רק שהיא רגועה בלילה (גם זה דיינו)
היא התחילה לאכול ביום מה שלא אכלה בשבוע.
אני בהלם!

ולשאלתי-
אתמול עשיתי לה שוב וראיתי אותם - את התולעים ברררררררר
וכל הלילה היו לי נדודי שינה שמה נדבקתי :(
מה אני יכולה לעשות (לא אמבטית סוכר בעעע) כדי לוודא הריגה לכל שטח הבית והיושבים בו?

• הוסף לסימניות
חוץ משלטוף ידיים עם סבון?
לכבס מגבות וכדומה,
לגזור ציפורניים
ולהתפלל...

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה מכל המבינים דכאן
מה הבעיה בוורמוקס?
ביתי סובלת מתולעים כל ארבעה חודשים -חצי שנה...
נתתתי לה כבר 3 פעמים בשנה ומשהו האחרונות
ואני רואה שכאן כל הזמן כתוב נגד התרופה.
האם היא באמת מזיקה?

• הוסף לסימניות
אנחנו נותנים לילדים ורמוקס בכל פעם שיש התפרצות של התופעה. הסבב חוזר על עצמו בתדירות של כל מספר חודשים.

בערב שמחת תורה, לאחר לילה סוער הושבתי את בתי באמבטיה עם מי סוכר (למי יש זמן לרוץ בהושענא רבה לרופא + בית מרקחת?).

שני לילות חלפו מאז, וטפו טפו...

מה שכן, שלחתי בקשה לרופא למרשם חדש לורמוקס, על כל צרה שלא תבוא.

יש המשך...

התולעים חזרו פחות משבוע לאחר הטיפול.
נתתי וורמוקס, ועכשיו אני יודעת בוודאות שצפויים שלושה חודשי שקט לפחות.

אנחנו שילמנו על הניסיון בקילו סוכר, והילדה בסבל נוסף.

• הוסף לסימניות
בלת"ק

שמן של "מעל הטבע" עוזר פלאים, מנסיון!
לאחר סבל ממושך של ילדה עם עשרות!!! תולעים בלילה - זה פשוט עבד מדהים!

• הוסף לסימניות
לגבי הורמוקס כמו גם האנטיביוטיקה הבעיה אינה שהם שורפים את המעיים אלא שהם הורסים את המרקם העדין הקיים של החיידקים במעיים (לכל אדם יש חיידקים במעיים ורובם טובים הבעיה מתחילה כשלוקחים אנטיביוטיקה שהורגת גם טובים ואז יש מקום לתולעים ופטריות להתפתח על חשבון המקום שהתפנה...)
את כל זה שמעתי מרופא מקופ"ח... ולא איזה טבעוני תמהוני...

אני נתתי טיפות שמן אורגנו הן מרות ומגעילות ממש
נתתי 2-3 טיפות גג!!!!
הן חריפות מאד!!! (בתוך מזרק עם מיץ מרוכז וכו - לגדולים יותר יש כדורים)
אבל הן פועלות מיידית והורגות אוכלוסיות מסוימות של תולעים (גם פרזיטים) ולא פוגעות בפלורה הטבעית של המעיים

חשוב!
שמן האורגנו חריף ומומלץ להתייעץ עם רופא
(אני נותנת כשלא מצליחים להרדם בלילה וזה מחזיק מעמד עד שאוכלים וופלה...)
שמן אורגנו אסור במצבים מיוחדים ופוגע בהנקה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת