כללי איך מיבאים טקסט מנוקד לאינדיזיין?

• הוסף לסימניות
יש לי ספר חשבון שאמורים לעמד אותו באינדיזיין. הספר אמור להיות מנוקד. עד היום נקדו אותו גם באינדיזיין. (ידני). נראה לי שלא נכון לעשות את זה. למרות שאין הרבה כיתוב. יש הוראה/ 2 בעמוד. ואז צריך לעצב את שאר התרגילים/ הטבלאות וכ' בעמוד.

האם אני צודקת? עדיף לקבל חומר מנוקד? (התשלום הוא לפי עמוד וזה כולל גם הקדלה וניקוד) או להשאיר את זה כך ולנקד ידני? (זה נראה לי פרימיטיבי מאד)

תודה על העזרה!!

• הוסף לסימניות
בבקשה..... האם תוכלו לעזור לי?????

• הוסף לסימניות
ברור שעדיף לקבל כבר חומר מנוקד ולייבא אותו לאינדיזיין. אין צורך בהגדרות מיוחדות בייבוא.
(יש לשים לב שבתפריט type - diacritic positioning ההגדרות מתאימות לפונט, כדי שהניקוד יוצג כיאות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;915813:
ברור שעדיף לקבל כבר חומר מנוקד ולייבא אותו לאינדיזיין. אין צורך בהגדרות מיוחדות בייבוא.
(יש לשים לב שבתפריט type - diacritic positioning ההגדרות מתאימות לפונט, כדי שהניקוד יוצג כיאות)

ואז איך ממקמים אותו בעמודים? עם שרשור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה