כללי איך מייבאים טקסטים לאינדיזיין לא בהעתק-הדבק?

• הוסף לסימניות
מוורד למשל?
וכן, אם יש לי טקסט בוורד עם הערות שוליים ואני מעביר אותו לאינדי איך זה מסתדר עם ההגדרות של אינדי?

• הוסף לסימניות
file- place
עומדים עם הסמן, לחיצה על shift וזה יריץ את הטקסט בכל העמודים.

• הוסף לסימניות
יבוא של קובץ וורד ואז לחיצה על שיפט וכו? אני שואל כי עדיין אינני מול התוכנה, אז לא רואה את זה מולי..
ומה לגבי הערות השוליים? מישהו יודע לגבי זה?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
1. כן. 2.ההערות שוליים נהפכות להערות שוליים של אינדזיין אלא אם כן הוגדר אחרת

• הוסף לסימניות
כשאני עושה פייל>פלייס זה פותח לי חלון של הרבה הגדרות.. מה מכל זה צריך/לא צריך להיות מסומן?
ועוד, זה נתקע לי בעמוד הראשון ולא ממשיך לי עוד עמודים.. איך אני מגדיר שיתווספו עמודים כל עוד אני כותב?
אכן נשארו לי הערות השוליים באינדי, אבל המספור אצלי במקום מספרים רגילים בעברית- בערבית... (יש לציין שזו השפה השלישית שמוגדרת לי במחשב חוץ מעברית ואנגלית) וגם גודל הפונט שונה מהערה להערה..

רעיונות?? :eek:

שוב תודה לעונים וסליחה על השאלות ה"אינפטיליות" שלי..

• הוסף לסימניות
1. מצורף צילו"מ מהתוכנה בעברית, מקווה שיעזור.
2. שאתם עושים את היבוא, שהסמן לא יהיה בתוך תיבת טקסט אלא בחוץ. אח"כ נוצר חץ, ואז להקליק אותו בתיבת טקסט עם לחיצה על שיפט
3. אות > הגדרות הערות שוליים,
לשליטה על כל ההגדרות של הערות שוליים

קבצים מצורפים

• 2012-12-05_233532.jpg
    KB 71.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
לגבי הספרות- מדגישים את תיבת הטקסט של המיספור במאסטר
ובחלון התו (CHARACTER) במשולש הקטן למעלה> DIGITS (או ספרות, בעברית) > ARABIC

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י seven;909862:
כשאני עושה פייל>פלייס זה פותח לי חלון של הרבה הגדרות.. מה מכל זה צריך/לא צריך להיות מסומן?
ועוד, זה נתקע לי בעמוד הראשון ולא ממשיך לי עוד עמודים.. איך אני מגדיר שיתווספו עמודים כל עוד אני כותב?
אכן נשארו לי הערות השוליים באינדי, אבל המספור אצלי במקום מספרים רגילים בעברית- בערבית... (יש לציין שזו השפה השלישית שמוגדרת לי במחשב חוץ מעברית ואנגלית) וגם גודל הפונט שונה מהערה להערה..

רעיונות?? :eek:

שוב תודה לעונים וסליחה על השאלות ה"אינפטיליות" שלי..

בעיקרון, אם אין דרישות מיוחדות ביבוא, עליך רק לאשר.
כדי שזה לא יעצר בעמוד הראשון, יש ללחוץ כש"שופכים" את המלל לדף על שיפט, ואז מתווסים עמודים לפי אורך הטקסט.
אם כותבים ידנית, יש לפתוח דף נוסף וליצור קישור לתיבת מלל נוספת בדף הבא, ואז הטקסט ימשיך להירשם בעמוד הבא.
כדי שמספור ההערות לא יהיה בערבית, יש לבחור את הטקסט, ובחלון ה-charcter יש לבחור בשפה עברית: language < hebrew
כדי קבוע פונט אחיד לכל הערות השוליים יש לקבוע להם סגנון פיסקה, ובהגדרות של הערות שוליים לבחור את הסגנון שהגדרתם: type > decoment footnots options בחלונית: paragraph style בוחרים את הסגנון הרצוי.
הצלחות.

• הוסף לסימניות
תודה רבה למשיבים ועל ההשקעה! באמת!

אבל טרם הבנתי איך זה ממשיך לי לשאר העמודים?? הטקסט נשאר רק על העמוד הראשון ולא ממשיך [עם הריבוע האדום בצד שמאל]
וכן גם לא הבנתי לגבי הסמן בחוץ והחץ שאני אמור לראות.. [אם זה זה שרואים "מיני טקסט" מוכן למשיכה- אז את זה הבנתי..]

תודה

• הוסף לסימניות
כן, כאשר מייבא את הקובץ אחרי שמאשר את החלון,רואים כהגדרתכם "מיני טקסט" עם חץ למשיכה,
(כפי שאמר לשים לב, לא ליבא כשהסמן כבר בתוך תיבת הטקסט כי אז הוא שופך אוטומטי בתוך התיבה ואי אפשר כבר לבצע את "אפקט ה'שיפט'" הכי כדאי פשוט ליבא כשכלי אחר בחור, ולא כלי הטקסט...)
ואז...לוחץ על שיפט ולסמל הנ"ל נוסף גם ציור של חץ קטן,
עכשיו אפשר ללחוץ את ה"סמל" לתוך תיבת הטקסט (כמובן כשהשיפט עוד לחוץ)
המלל נשפך לתוך תיבת הטקסט, ומתווסף עמודים כפי הצורך עד לסוף המלל......
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
כן, כאשר מייבאים את הקובץ אחרי שמאשרים את החלון,רואים כהגדרתכם "מיני טקסט" עם חץ למשיכה,
(כפי שאמרו לשים לב, לא ליבא כשהסמן כבר בתוך תיבת הטקסט כי אז הוא שופך אוטומטי בתוך התיבה ואי אפשר כבר לבצע את "אפקט ה'שיפט'" הכי כדאי פשוט ליבא כשכלי אחר בחור, ולא כלי הטקסט...)
ואז...לוחצים על שיפט ולסמל הנ"ל נוסף גם ציור של חץ קטן,
עכשיו אפשר ללחוץ את ה"סמל" לתוך תיבת הטקסט (כמובן כשהשיפט עוד לחוץ)
המלל נשפך לתוך תיבת הטקסט, ומתווספים עמודים כפי הצורך עד לסוף המלל...
בהצלחה!

נ.ב. איזה דבר מוזר קורה פה אני כותבת "לוחצים" בל' רבים וכן "אמרו" בל' רבים. וכך הוא כותב, אך כשאני מאשרת את ההודעה, בתצוגה, כל הפעלים קופצים ללשון יחיד נתקלתם פעם בכזה דבר מוזר? איך הוא בכלל יודע להבחין מה פועל? ועוד להפוך את זה ליחד עם סופיות??? ולמה הוא עושה זאת? האקרים השתלטו על המחשב שלי???

עוד יותר מוזר.... כשהוספתי את הנ.ב. הפעלים חזרו לעצמם, אז הלכתי ומחקתי, והכל שוב השתבש, אז שוב הוספתי, מישהו נתקל פעם בכזו תופעה?

• הוסף לסימניות
וואלה סיבכתוני קשות.. :confused:

נראה אולי אחרי עזרתכם הרבה - אם אצליח כדבעי..

מיליון תודות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה