- הוסף לסימניות
שנה שעברה ראיתי בשפע טוב ב180 ש"חיש כזה בבני ברק? נראה מעולה בשביל בעלי.
אבל הזכרתי שמול השוק בפ"ת - אוטובוס אחד מבני ברק זה בין 100 ל- 60 ש"ח
אם כבר זה מגיע ל180 ש"ח אולי הייתי קונה את החברה המקורית
שנה שעברה ראיתי בשפע טוב ב180 ש"חיש כזה בבני ברק? נראה מעולה בשביל בעלי.
מוכר נעליים אמר לי בשום אופן לא לייבש בחום כלומר מייבש רדיאטור וכו כי החום ממיס את הדבק והנעל תתחיל להתפרק..הבחורים והילדים חוזרים מהסערה כשנעליהם ספוגות במים,
האם יש דרך לייבשם יחסית במהירות?
האם יש אפשרות להכניסם למייבש?
נשמח לפתרונות.
אם אתה סוחב תסחוב ערדליים יורד גשם אתה נועל מעל הנעליים ונראה מי יצחק עלייך אתה צוחק על כולם נגמר הגשם והנהרות זרמו לניקוז מתחבא בפינה חולץ שם בשקית והולך עם פרצוף תמים כאילו לא קשור אליך הסיפורגם אצלינו... ועד שזה יהיה מקובל נמשיך לסבול. אני תמיד הייתי משתמש עם שתי זוגות נעלים כשאת הפחות טובות הייתי משתמש להליכה בנהרות שבחוץ ובשקית לוקח את הנעליים הטובות. אבל היום אני בהחלט מחפש מגפים טובות ואטומות.
קניתי במיין שיך לבן שלי ב165 מעולות ממששנה שעברה ראיתי בשפע טוב ב180 ש"ח
אבל הזכרתי שמול השוק בפ"ת - אוטובוס אחד מבני ברק זה בין 100 ל- 60 ש"ח
אם כבר זה מגיע ל180 ש"ח אולי הייתי קונה את החברה המקורית
מניסיון לא צריך להחליף את הנייר עיתוןלהוציא את הסוליה ולדחוס בפנים ניר עיתון, (לא המבריק), אחרי שעה להחליף את הניר, ואז כל כמה שעות להחליף ניר
קישור?ועד לסערה הבאה ממליצה לכם להזמין מייבש נעליים מעלי אקספרס
מגיע שני מפזרי חום קטנים שמכניסים לתוך הנעליים
מתחבר לשקע ומוציא חום בצורה מבוקרת
תוך שעה שעתיים הנעל יבשה לחלוטין....
הזמנתי כבר בשנה שעברה ואין לי כרגע קישורקישור?
סליחה שאני מבאסקניתי במיין שיך לבן שלי ב165 מעולות ממש
ושמתי אותם גם במייבש 5 דק והתיבשו לגמרי
הפלס מותר?למלא - לדחוס את הנעל בעיתון (לא תכלס ולענין...) אלא יתד וכו...
אתה לא מבאססליחה שאני מבאס
אם היית צריכה ליבש אותם אז הם לא מעולות
הנעלים המדוברות לא נכנס בהם מים בשום צורה
ראות היום בכל רגע, נהרות בני ברק,אתה לא מבאס
עם הקפיצות שהבן שלי עושה, וכמות השלוליות שהוא נכנס בהם
ובהתחשב שכל בני ברק היתה נהר בגובה כמה סנטימטרים
הנעל מצוינת, וסביר מאוד שיכנסו אליה מעט מים
הזכרת לי את פורים בבני ברק לפני 20 שנהאפשר ל
ראות היום בכל רגע, נהרות בני ברק,
ורעיונות חדשים של אנשים איך עוברים את הנהרות... [רמז - מתאים לפורים]
ועד לסערה הבאה ממליצה לכם להזמין מייבש נעליים מעלי אקספרס
מגיע שני מפזרי חום קטנים שמכניסים לתוך הנעליים
מתחבר לשקע ומוציא חום בצורה מבוקרת
תוך שעה שעתיים הנעל יבשה לחלוטין....
קישור?
הזמנתי כבר בשנה שעברה ואין לי כרגע קישור
אם אמצא אעלה בהמשך.
בדיוק לזה התכוונתי![]()
8.61US $ 21% OFF|Deodorization עיקור קריקטורה יבש נעלי סתיו וחורף נעלי מייבש ביתי חם נעלי אור D17 20 Dropshipping|Shoe Racks & Organizers| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אני הזמנתי כזה וזה עזר לי.
ויש כאן בקישור הזה כל מיני סוגים:
electric shoe dryer – קנה electric shoe dryer עם משלוח חינם ב- version AliExpress
electric shoe dryer באיכות גבוהה עם משלוח בינלאומי חינם ב-AliExpresshe.aliexpress.com
אשמח לדעת היכן קונים משהו טוב. בעבר קניתי מעלי ואחרי שימוש קצר הם נקרעו.אם אתה סוחב תסחוב ערדליים יורד גשם אתה נועל מעל הנעליים ונראה מי יצחק עלייך אתה צוחק על כולם נגמר הגשם והנהרות זרמו לניקוז מתחבא בפינה חולץ שם בשקית והולך עם פרצוף תמים כאילו לא קשור אליך הסיפור![]()
במיין שיך יש כמה סוגים יש גם גומי מלא כמו מגפי גומי רק מעל הנעליים, לדעתי זה הכי חזק אבל פחות יפה מהשאר.אשמח לדעת היכן קונים משהו טוב. בעבר קניתי מעלי ואחרי שימוש קצר הם נקרעו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים