כללי איך מייצאים לpdf

• פותח הנושא ROT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עיצבתי מגילה של 30 עמ' בפוטו שופ ואני רוצה לייצא את זה לקובץ אחד בpdf איך אני עושה את זה?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;1221038:
לא מתמצאת לצערי בתוכנה זו

אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי את הקבצים בJPEG או PDF ואני אסגור לך את זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1221042:
אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי את הקבצים בJPEG או PDF ואני אסגור לך את זה

ממש תודה אבל איך אני אשלח 30 עמודים בנפרד?

• הוסף לסימניות
יש סרטון הדרכה קצר שהכנתי לאיך לייצא לדפוס באינדיזיין. אני יכולה לשלוח לך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1221050:
יש סרטון הדרכה קצר שהכנתי לאיך לייצא לדפוס באינדיזיין. אני יכולה לשלוח לך

תודה אשמח מאוד

• הוסף לסימניות
שלח לי אימייל ואעביר אליך דרך הג'מבומייל

• הוסף לסימניות
יש כאן משהו שלא ברור לי- האם יש אפשרות לפתוח עמודים נוספים באותו הקובץ??
(כמו אילוס' ואינדי'?)
או שעשית את זה על אותו המסמך, עם שכבות מכובות/ דלוקות לפי הצורך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה