איך מייצאים פרוייקט באפטר עם סאונד

• הוסף לסימניות
כשאני מייצא פרוייקט באפטר הוא מחלק לי את הויזאל והסאונד לשני קבצים.
שייך להגדיר לו שייצא אותם באותו קובץ שיהיה גם ראיה וגם שמיעה?

תודה על העזרה!

• הוסף לסימניות
זה מייצא לך את זה כקובץ mkv?

• הוסף לסימניות
את הוידאו אני מייצא לקובץ m2v
והסאונד יוצא בפורמט wmv

• הוסף לסימניות
מן הסתם התכוונת שהסאונד יוצא בפורמט WAV ולא WMV ...

אוקיי כשאתה מייצא קובץ לM2V שזה בעצם סוג של MPEG DVD הוא יוצר לך שני קבצים.
1. וידאו
2. אודיו
אם אתה רוצה שזה יהיה כקובץ אחד תייצא כאפשרות MPEG2 ואז הקובץ נשמר כMPEG כולל סאונד בתוכו ובאיכות טובה.

• הוסף לסימניות
הבעיה שאני לא מצליח לייצא לכל פורמט שיש שם.
בנסיון לייצא כ-MPEG2 מופיע לי השגיאה הבאה:

אולי זה קשור למקודדים? כי אצלי מותקנים המעודכנים..??

קבצים מצורפים

• AE.jpg
    KB 118.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
הוא מודיע לך כנראה שיש בעיה בין הגרסה של הוידאו הנכנס ליוצא תראה שבהגדרות של הקידוד אתה מגדיר את גודל הוידאו הרצוי כמו הנכנס...

• הוסף לסימניות
תנסה להגדיר את גודל הוידאו אחרת... תגיד אם הסתדרת...

• הוסף לסימניות
אתה גאון! כל הכבוד, עזרת לי מאוד. תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה