כללי איך מייצאים קובץ ל- PDF נעול?

• הוסף לסימניות
קודם סליחה אם שאלו את את השאלה הזו לפני..
פשוט חיפשתי ולא מצאתי תשובה לשאלתי..
ואולי לכל האלופים תהיה תשובה ב'שלוף'...

יש לי עיתון שנשלח ברשימת תפוצה..
ואני רוצה לשמור אותו כקובץ נעול כך שלא יוכלו להכניס לאילוס וכד' ו'לקטוף' אלמנטים... או לעשות בו כל שימוש..

עד עכשיו אני עושה דרך עקיפה כדי לשמור קובץ נעול (לא אגיד לכם כדי שלא תצחקו עלי :) :))

אשמח לשמוע מנסיונכם.. או הכוונתכם לאתר מתאים.
ערב טוב..
ותודה

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להוסיף אבטחה לקובץ. אבל יש ברשת הרבה סוגי פריצות שיכולים להתגבר על האבטחה.
הדרך הכי טובה היא להוסיף רסטר לכל הדפים, וכך להפוך אותם לתמונה ברזלוציה נמוכה.

אפשרות שניה. היא לייצא אותם לקובץ פלאש שמקשה יותר על הפירוק של הקובץ.

• הוסף לסימניות
תודה קודם על התשובה..
מה זה רסטר?
הדרך השניה דומה לדרך שפעלתי הייתי מייצאת לJPG ושומרת PDF אבל כשיש הרבה עמודים זה מתיש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Line;1128547:
תודה קודם על התשובה..
מה זה רסטר?
הדרך השניה דומה לדרך שפעלתי הייתי מייצאת לJPG ושומרת PDF אבל כשיש הרבה עמודים זה מתיש...

רסטר? :confused:

נו, שויין. לפחות נתמקד בדרך השניה שהעלית. פעולה פשוטה בכמה שלבים.
1) לייצא את הקובץ כולו לPDF. ואז לגשת לקובץ אקרובט. קובץ > שמור בשם > תמונה > JPG > אישור.
ואז כל הקובץ הופך לדפים בודדים של JPG.
2) לפתוח תוכנת אקרובט ריקה. ולגרור עם העכבר את כל הקבצים של התמונות לתוך החלון של אקרובט > התוכנה תשאל אם ליצור מכולם קובץ אחד או קבצים בודדים > לאשר לקובץ אחד.
3) לשמור את הקובץ
4) לפתוח שוב > קובץ > שמור בשם > PDF < PDF באיכות נמוכה > הוספת שם לקובץ החדש.
וזהו!

אם יהיה צורך, אני ידגים את זה בצילום מסך

• הוסף לסימניות
קודם תודה גם לך על תגובה..
זה בערך מה שאני עושה עד עתה, אבל תודה..
הייתי בטוחה שיש כפתור קסמים שלוחצים :( וזה נהפך לקובץ שלא ניתן לעריכה..
ועכשיו לשם הסקרנות/ההשכלה מזה רסטר? בבקשה הסבר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה