מקש עם הסמל של ווינדוס + מקש Rאני לא יודע מה זה WIN
אין בעיה למחוק.האם באמת אין בעיה למחוק שם את כל הקבצים?
(בשביל האצת ביצועי המחשב)
ראיתי את זה כאן, (מצורף) נראה לי שמישהו העלה את זה כאן בפרוג.אין בעיה למחוק.
אך לא בטוח שזה מה שיאיץ את ביצועי המחשב...
לא תפסידראיתי את זה כאן, (מצורף) נראה לי שמישהו העלה את זה כאן בפרוג.
אני רוצה לנסות, יש למה?
לא קראתי את הכל.ראיתי את זה כאן, (מצורף) נראה לי שמישהו העלה את זה כאן בפרוג.
אני רוצה לנסות, יש למה?
לא תפסיד
אז כן או לא???לא קראתי את הכל.
אבל זה מדריך מאוד ישן..
יש לך XP?
בכל אופן, לא מומלץ לשחק ברג'יסטרי למי שלא יודע.
לגבי למחוק את מה שבנתיב שהעלית- לא תפסיד ואין בעיהאז כן או לא???
אני מעונין קצת 'להזיז' את המחשב...
אני לא יודע מה יש לי לא יודע מה זה XP.....
זה עוזר למחשב לעבוד יותר טוב? או שרק מפנה מקום?(מה שכתבתי למעלה "לא תפסיד" זה רק על מחיקת הקבצים מתיקיית Temp)
מצורף קובץ שמוחק קבצי זבל מיותרים כולל קבצי temp
רק צריך להפעיל אותו ולחכות בסבלנות שיסגר
כמה זמןןןןןן!!!
ולחכות בסבלנות שיסגר
אכן, מספיק פעם בחודשכבר גמר...
ועכשיו, צריך לשמור את זה ולעשות שוב בעוד תקופה??
ממה נהיה קבצי זבל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים