כללי איך מימרים קובץ קיים בpdf ל cmyk

• הוסף לסימניות
יש פה מישהו ער?

בזמנו מישהו הראה לי איך עושים זאת באקרובט ואני לא זוכרת.

• הוסף לסימניות
אויש, חבל שאני לא יודעת. אם זה דף בודד, אולי תקחי אותו לפוטושופ/אילוסטרייטור?

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש אקשן בפיסטופ.

• הוסף לסימניות
מה זה? אפשר פירוט בבקשה בבקשה!

• הוסף לסימניות
פעם מישהו הראה לי שבודקים עם דוגם באקרובט אם זה gb ואז אפשר להמיר. מישהו מכיר משהו כזה? או שכולם ישנים?

• הוסף לסימניות
האם מדובר על תמונות מסויימות או על כל הקובץ?

• הוסף לסימניות
מדובר על כל הקובץ - ז"א התמונות בפוטושופ כן היו cmyk אבל הסגירה באילוס הייתה לrgb

• הוסף לסימניות
אתה יכול לעשות הדפסה לPDF מתוך אקרובט ובהגדרות שידפיס PRESS QUALITY וזה ימיר לCMYK

• הוסף לסימניות
או תנסה tools
/ Print production /Convert Colors
ושם לסמן Calibrated CMYK להפוך (Convert) ל Profile שאתה צריך

לי זה הפך את כל התמונות לCMYK

• הוסף לסימניות
Advanced / Print Production / Convert Colors
(נראה לי שזה מאקרובט 9)

ואגב ראש יהודי, נרשם ליד הניק שלך הערת אזהרה על זה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה