זה נשמע כמו אוטומציה של איקיו (גם בזמר וגם בליווי) אבל יתכן שיש עוד כמה אוטומציות כמו ריוורב מורגש יותר בהתחלה ועוד..למשל
בשיר הזה
ממש בכמה שניות הראשונות של השיר
אפשר הסבר יותר מפורטפילטר על הערוץ של הזמר שעשו אוטומציה על ה cutoff
הי!!אפשר הסבר יותר מפורט
זה מאד יעזור לי
למה משמש הפילטר?
ואיך משתמשים בו?
אלף תודות!!!
בגדול זה סך הכל לחתוך תדרים גבוהים ולתת הגבהה של כמה DB מהקטע שמתחילים לשמוע את הנמוכים ולאט לאט לפתוח אפשר לעשות את זה עם כל איקיו. לפאב פילטר יש כמה פלאגינים שמיועדים לזה עם הרבה אפשרויות Volcano. micro .Simplon ויש גם את Timeless שלהם לדילייהאמת היא שבשיר נצח ישראל של יעקוב שוואקי האפקט שאני מדברת עליו יותר מוחשי
שהעבוד מתחיל "סגור" ונפתח לאט לאט
יכול להיות שטעיתי עם השיר ההוא....
אבל זה נשמע לי שזה אותו עיקרון כמו על הזמר
אני צודקת?
גם אני משתמשת בפאב פילטר ליעוד זה.בגדול זה סך הכל לחתוך תדרים גבוהים ולתת הגבהה של כמה DB מהקטע שמתחילים לשמוע את הנמוכים ולאט לאט לפתוח אפשר לעשות את זה עם כל איקיו. לפאב פילטר יש כמה פלאגינים שמיועדים לזה עם הרבה אפשרויות Volcano. micro .Simplon ויש גם את Timeless שלהם לדיליי
אפשר הסבר יותר מפורט
זה מאד יעזור לי
למה משמש הפילטר?
ואיך משתמשים בו?
אלף תודות!!!
חסום...סרטון קצר שוה אלף מילים.
כל מה שצריך זה פילטר בסיסי שמגיע עם כל תוכנה.
בהצלחה
https://www.dropbox.com/s/tzfjypbp8ao3np1/CutOff.mp4?dl=0
( לא הצלחתי להעלות את הקובץ לפורום אז העלתי לדרובוקס. יהיה זמין בדקות הקרובות)
חסום...
חסום...
יש לקיובס אחלה פילטרים (המעלה היחידה של קיובס היא הפלאגינים לא התוכנה- כמה זמן לוקח לך לחפש את הפלאגין הזה בתוך כל הרשימה של הפלאגינים???)אמנם אני מגיב באיחור לנושא פה.
אבל הפילטר הוא החבר הכי טוב שלי!!
יש גם לwav פילטר מעולה!
אגב, לפילטרים יש מגוון רחב מאד של דברים להציע.
מי שרוצה להינות שיפתח את הפילטרים של arturya.
פשוט לעבור על הפריסטים המוכנים...
אני שם את זה על פדים, זה יוצר דברים הזויים!!
(בעיקר לאלקטרוני, כמובן)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים