דרוש מידע איך מכבים חוסם פרסומות?

• הוסף לסימניות
מידע טכני+ צילום מסך בבקשה...

• הוסף לסימניות
בצד שמאל למעלה יש את התוספים ללחוץ על התוסף של החוסם פרסומות ולהגדיר שלאתר הזה לא יחסום
1651067232140.png

• הוסף לסימניות
זה לא עוזר לי...
1651067724021.png

• הוסף לסימניות
גם אני לא מוצאת את זה
כל הזמן עולה לי הבקשה להסיר את חוסם הפרסומות
ואני לא יודעת מה רוצים ממני

• הוסף לסימניות
צריך להזיז את הכפתור הכחול שמאלה ולרענן את הדף, לגלול קצת למטה.

• הוסף לסימניות
כיביתי את חוסם הפרסומות בעקבות הבקשה, ואני בכלל לא רואה שינוי בכמות הפרסומות...

• הוסף לסימניות
מה עוד יכול להיות הבעיה???
אין לי את התוסף הזה ,ובכל אופן קופצת לי ההודעה הזאת..............

• הוסף לסימניות
מה עוד יכול להיות הבעיה???
אין לי את התוסף הזה ,ובכל אופן קופצת לי ההודעה הזאת..............
לא קשור, גם אחרי התוסף פרוג שמים לי פרסומות קופצות

• הוסף לסימניות
אפשר גם להגדיר שרק בלחיצה על התוסף הוא מופעל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הי
אני מנסה להוריד משהו מג'מבו ששלחו לי
וקופץ לי חלונית שיש לי חוסם פרסומות במחשב ואני צריכה לבטל אותו בשביל להוריד את הקבצים
מה הסיפור?
איזה חוסם פרסומות יש על המחשב?
ואין לי את התוסף של כרום שחוסם את הפרסומות
אשמח לעזרה תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה