דרוש מידע איך מכבסים חליפה ארוכה חסידית?

• הוסף לסימניות
לא לעכשיו, אבל באופן כללי איך אתן מכבסות כך שהחליפה לא תתקלקל ולא תתקמט וכו’ וכו’
אנא טיפים
תודה

• הוסף לסימניות
אמר לי מוכר בדסקל, שחליפה מכבסים ביום שישי- ללא סחיטה כלל!
תולים מעל האמבטיה מטפטף ומתיבש כל השבת
וכך החליפה לא נהרסת, לטענתו הסחיטה הורסת את הבד המדביק הפנימי וזה מה שיוצר את ההרס במראה.
כמובן גם שלא מעמיסים במכונה....
אני מכבסת עם גל כביסה ולא אבקה.
לא עושה תוכנית קצרה כי מרגיש לי צורך לכבס טוב.... מינימום תוכנית של שעה.

• הוסף לסימניות
אמר לי מוכר בדסקל, שחליפה מכבסים ביום שישי- ללא סחיטה כלל!
תולים מעל האמבטיה מטפטף ומתיבש כל השבת
וכך החליפה לא נהרסת, לטענתו הסחיטה הורסת את הבד המדביק הפנימי וזה מה שיוצר את ההרס במראה.
כמובן גם שלא מעמיסים במכונה....
אני מכבסת עם גל כביסה ולא אבקה.
לא עושה תוכנית קצרה כי מרגיש לי צורך לכבס טוב.... מינימום תוכנית של שעה.
באיזה ג’ל?

• הוסף לסימניות
גל פרסיל.
אני משתמשת בירוק, אני משתמשת בירוק יודעת שיש לפרסיל גם שחור לכביסה כהה.
לא רואה סיבה, לדעתי הצבע סתם עינין שיווקי ומסחרי.
כן גל ולא אבקה, כי יש לי אריאל והיא עלולה להרוס את הצבע
בכלל, כביסה עדינה מכבסת בגל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה