- הוסף לסימניות
הצלחת לפרק את הגגון בסוף? תוכלי להסביר לי איך?אשמח לקבל סרטון של פירוק דונה + בעיקר הסתבכתי עם הגגון.
livnatre שטרודל גימל קום.
תודה רבה!!!
הצלחת לפרק את הגגון בסוף? תוכלי להסביר לי איך?אשמח לקבל סרטון של פירוק דונה + בעיקר הסתבכתי עם הגגון.
livnatre שטרודל גימל קום.
תודה רבה!!!
לא הבנתי-את מה למשוך בצד ימין?תמשכי בצד ימין קצת חזק אבל בעדינות -זה מתפרק
המוט שעליו מושחל הגגון, נכנס בימין ובשמאל לתוך חלק שחור שנראה המשך של הגגון. והם נפרדים במשיכה.לא הבנתי-את מה למשוך בצד ימין?
אבל עדין זה מחובר למטה ב-2 הצדדים הבד-במין חלק שנמצא על השילדה וזה נראה כאילו טיקטק אבל זה לא נפתחהמוט שעליו מושחל הגגון, נכנס בימין ובשמאל לתוך חלק שחור שנראה המשך של הגגון. והם נפרדים במשיכה.
צריך בשתי הידיים להחזיק בשני הקצוות של המוט המושחל בתוך הגגון ולמשוך בעדינות אבל משיכה חזקה להרחיק את המוט מהתושבת שלתוכה הוא נכנס.
נכון, סוג של קליפס, צריך לדחוף טיפה פנימה ואז הם משתחררים. נדמה לי שאפשר גם לראות את הקליפסים האלו אם הופכים את הדונה. בזה לא צריך כוח רק את הכיוון הנכון.אבל עדין זה מחובר למטה ב-2 הצדדים הבד-במין חלק שנמצא על השילדה וזה נראה כאילו טיקטק אבל זה לא נפתח
את מתכונת לדונה X ?נכון, סוג של קליפס, צריך לדחוף טיפה פנימה ואז הם משתחררים. נדמה לי שאפשר גם לראות את הקליפסים האלו אם הופכים את הדונה. בזה לא צריך כוח רק את הכיוון הנכון.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים