דרוש מידע איך מכבסים תחתית מתנפחת?

• הוסף לסימניות
שנה שעברה כיבסתי במכונה בעדין והלך לי כל הניפוח !
ואז אמרו לי פה משהו אולי שצריך בלי מרכך?
מישהי יודעת?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני משרה במים באמבטיה עם אבקת כביסה ומרכך ואח"כ מייבשת ע"ג קולב שתלוי מעל האמבטיה.

• הוסף לסימניות
אני משרה במים באמבטיה עם אבקת כביסה ומרכך ואח"כ מייבשת ע"ג קולב שתלוי מעל האמבטיה.
וזה מספיק?? כי אצלי זה ממש שחור אחרי כל הפורים הזה

• הוסף לסימניות
כן, את יכולה לנער אותה קצת בתוך המים אחרי 10 דקות בערך או קצת יותר.
אני משרה כמעט שעה.

• הוסף לסימניות
כן, את יכולה לנער אותה קצת בתוך המים אחרי 10 דקות בערך או קצת יותר.
אני משרה כמעט שעה.
עשיתי מה שאמרת יצא נקי פיקס! נחכה לייבוש מקווה שהנפיחות לא ירדה

• הוסף לסימניות
ברגע שמרטיבים בד טול יורד לו הנפח. אפשר בעקרון לעמלן שוב אבל לא יודעת מנסיון איך זה מצליח.

• הוסף לסימניות
תלוי בסוג הבד
יש טולים שהסחיטה הורסת אותם ויש טול שהעמילן פשוט יורד במים
אני משתמשת בניפוח עד קצת אחרי הברך. זה מאוד מוצלח כי כמעט אין הבדל במראה. זה יפה, נח ולא מסורבל ובונוס- אני לא מכבסת בכלל

• הוסף לסימניות
דוקא הטול של התחתית התיבש ונשאר נפוח
אבל הטול של השמלה ירד לו הנפח :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה