איך מכוונים מצלמת קנון???

• הוסף לסימניות
התמונות יוצאות מפוקסלות קצת ולא חדות.
האם יש טיפים למצלמה ביתית ופשוטה?
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זה אני;1509731:
התמונות יוצאות מפוקסלות קצת ולא חדות.
האם יש טיפים למצלמה ביתית ופשוטה?
תודה רבה מראש!

מפוקסלות?
יכול להיות שמישהו רצה שייכנסו המון תמונות בכרטיס הזכרון, ולכן בחר בהגדרות בתמונה בגודל בול דואר... כבר ראיתי כאלה!

ובכל זאת, דגם מצלמה (ואולי גם נתוני חשיפה), יעזרו להתקדם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה על ההיענות.
מדובר במצלמת קנון ביתית דגם ixuz145
ואני לא מבינה כלום בהגדרות.
מישהו המליץ לי לכוון על P אבל לא ראיתי שינוי.
על מה בעיקר אני צריכה להקפיד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;1509770:
מפוקסלות?
יכול להיות שמישהו רצה שייכנסו המון תמונות בכרטיס הזכרון, ולכן בחר בהגדרות בתמונה בגודל בול דואר... כבר ראיתי כאלה!

ובכל זאת, דגם מצלמה (ואולי גם נתוני חשיפה), יעזרו להתקדם.

בדקתי, התמונות מוגדרות על המשקל הכי כבד 16M ואז יש לי אפשאות עד 300 תמונות

• הוסף לסימניות
לבת שלי יש ג"כ את המצלמה הזאת והתמונות יוצאות מצוינות באוטומט
אין מה לכוון על P כשאת לא יודעת למה לכוון
תקראי טוב את האשכול שהלוקיטי כתבה לך + עדשה נקיה
זה אשכול מצוין ומלמד
ותתאמני על החזקת המצלמה בידיים יציבות

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אין (למעט זום דיגיטלי) כזה דבר תמונה מפוקסלת.

• הוסף לסימניות
בלשון העם- מפוקסלת=מגורענת. ולא נשנה את העולם. אם מישהו מתלונן על תמונה מפוקסלת, אפשר לתת לו עיצה להוריד את הiso.
איך במצלמה הספציפית? אין לי מושג.

• הוסף לסימניות
מפוקסלת זה לא גרעיני
זה 2 דברים אחרים שנגרמים מדברים שונים

• הוסף לסימניות
ברור וידוע.
אבל כמישהו שלא למד צילום מתלונן על מפוקסלת, הוא מתכוון למגורענת. ויותר קל להסביר לו איך לתקן את האיזו מאשר להסביר לכל העולם את ההבדל הגדול בין מפוקסל לגרעיניות.
כמו שהגלים אמר, "מפוקסלת" ו"מגורענת" זה לא דברים שונים, כי "מפוקסלת" לא קיים. חוץ מבמצלמות של 1.2 MP.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלשקרקה;1509884:
בלשון העם- מפוקסלת=מגורענת. ולא נשנה את העולם. אם מישהו מתלונן על תמונה מפוקסלת, אפשר לתת לו עיצה להוריד את הiso.
איך במצלמה הספציפית? אין לי מושג.

החיים לא כאלה פשוטים.
אם זה היה כ"כ פשוט היו קובעים אסא בסיסי וזהו.

במקומות בהם המצלמה קבעה אוטו' רגישות גבוהה קרוב לודאי שהורדה מכוונת שלה תזיק יותר מאשר תועיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלשקרקה;1509901:
ברור וידוע.
אבל כמישהו שלא למד צילום מתלונן על מפוקסלת, הוא מתכוון למגורענת. ויותר קל להסביר לו איך לתקן את האיזו מאשר להסביר לכל העולם את ההבדל הגדול בין מפוקסל לגרעיניות.
כמו שהגלים אמר, "מפוקסלת" ו"מגורענת" זה לא דברים שונים, כי "מפוקסלת" לא קיים. חוץ מבמצלמות של 1.2 MP.

זה לא מה שאמרתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1509902:
החיים לא כאלה פשוטים.
אם זה היה כ"כ פשוט היו קובעים אסא בסיסי וזהו.

במקומות בהם המצלמה קבעה אוטו' רגישות גבוהה קרוב לודאי שהורדה מכוונת שלה תזיק יותר מאשר תועיל.

נכון, אבל יכול להיות שהמצלמה מעלה קודם כל באיזו כברירת מחדל, לפני שינוי של מהירות תריס או מפתח צמצם (שאין כלכך בקומפקטיות) בגלל הגדרה מוטעית, ואז אפשר לשנות אותה. שוב, לא מכירה את המצלמה הזאת, אז לא יודעת אם ואיך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1509907:
זה לא מה שאמרתי.

אמרת שאין מפוקסלת, זה מה שציטטתי.
אני מוסיפה על זה שלכן זה לא שונה ממגורענת, כי אתה לא יכול להצביע על הבדלים בין משהו קיים למשהו שאיננו קיים. אבל עזוב, סתם פילוסופיה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלשקרקה;1509910:
נכון, אבל יכול להיות שהמצלמה מעלה קודם כל באיזו כברירת מחדל, לפני שינוי של מהירות תריס או מפתח צמצם (שאין כלכך בקומפקטיות) בגלל הגדרה מוטעית, ואז אפשר לשנות אותה. שוב, לא מכירה את המצלמה הזאת, אז לא יודעת אם ואיך.

באמת עדיף שהיא תעלה רגישות מאשר תרד במהירות התריס.

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת להעלות רגישות או הורדה במהירות התריס?
איך זה מצוין במצלמה?

מצאתי משהו בשם iso , מה זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זה אני;1510185:
מה זאת אומרת להעלות רגישות או הורדה במהירות התריס?
איך זה מצוין במצלמה?

מצאתי משהו בשם iso , מה זה?

הופ! מישהו לוקח קורס בסיסי בתיאוריה של הצילום...
ISO היא יחידת המניה של רגישות החיישן או סרט הצילום לאור.
ככל שהחיישן רגיש יותר, די לו בזמן קצר יותר של חשיפה לאור כדי להספיק לקבל את כמות האור הנדרשת לצילום התמונה.
לפיכך, אם נעלה את הרגישות, למשל במקום 800 ISO 1600 ISO, מהירות הסגר תוכל לעלות מ 1/50 ל 1/100.
מומלץ לקרוא קצת הדרכה למתחילים כדי להתמצא יותר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;1510239:
הופ! מישהו לוקח קורס בסיסי בתיאוריה של הצילום...
ISO היא יחידת המניה של רגישות החיישן או סרט הצילום לאור.
ככל שהחיישן רגיש יותר, די לו בזמן קצר יותר של חשיפה לאור כדי להספיק לקבל את כמות האור הנדרשת לצילום התמונה.
לפיכך, אם נעלה את הרגישות, למשל במקום 800 ISO 1600 ISO, מהירות הסגר תוכל לעלות מ 1/50 ל 1/100.
מומלץ לקרוא קצת הדרכה למתחילים כדי להתמצא יותר!

את רוצה ללמד אותי דרך הטלפון שיעור קצר ביצירת תמונות ביתיות איכותיות?
הרי ברור שכשאני רוצה תמונות ברמה של סטודיו- אני גם אלך לשם, אבל ביום יום, אני בסה"כ רוצה תמונות ברורות...
אני מצרפת תמונה כדי שאם בטוב ליבו של מישהו ירצה או יוכל אולי להסביר לי מה לכוון טוב יותר במצלמה... (במיוחד שיש כזו תינוקת מתוקה בבית =) )

קבצים מצורפים

• IMG_0674.JPG
    3.8 MB · צפיות: 40

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה