כללי איך מכווצים קובץ פי די אף?? ד-ח-ו-ף!!

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ פי.די.אף של 30 (!?) מ"ב. איך אני מכווצת אותו?
אני צריכה לשלוח אותו לעיתון היום!!! עד שעה 5:00
אז אנא!!!

• הוסף לסימניות
לעיתון, לכווץ? למה?
30 מ"ב זה כלום בשביל הדפוס.
ולשלוח אפשר עם האתרים הידועים. כמו:
www.Send6.com

• הוסף לסימניות
תנסי לפתוח בפוטושופ - לסגור איפיאס ואז לכווץ בדיסטילר

• הוסף לסימניות
אם זה קובץ שעשית בו שינויים (הוספת דפים, וכו'), פעמים רבות הוא ישקול הרבה יותר ממה שהוא צריך. את יכולה להקטין את המשקל שלו על ידי 'שמירה בשם', ותשמרי במקום אחר (או באותו מקום, ולדרוס את הקובץ הקודם) - זה לפעמים מקטין את הקובץ בחצי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העזרה...
מפני קוצר הזמן שלחתי בJPEG
מקוה שיצא איכותי...

• הוסף לסימניות
עדן,

זה עזר מה שאמרתי?

• הוסף לסימניות
גרפינקער, אני אנסה את העצה שלך שיהיה לי יותר זמן.
הקובץ הזה תוקע לי את המחשב.
אני מאד מאד מודה לך ומקוה שזה יעזור (מדובר במודעה אחת ובאמת עשיתי בה שינויים שאולי הגדילו את גודל הקובץ)
אני אודיע לך אם אצליח. תודה.

• הוסף לסימניות
בפרופיישינל יש אפשרות להקטין גודל קובץ בתפריט.
לפי מה שהבנתי מהם שבגירסאות המתקדמות יותר של PDF הקובץ שוקל יותר קטן, רק שהגירסאות הישנות יותר של התוכנות לא תומכות בזה.
ומה שגרפינקער הציע זה נכון אפשר אבל גם להדפיס עוד פעם למדפסת PDF הרבה פעמים זה עוזר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדן;76947:
יש לי קובץ פי.די.אף של 30 (!?) מ"ב. איך אני מכווצת אותו?
אני צריכה לשלוח אותו לעיתון היום!!! עד שעה 5:00
אז אנא!!!

מודעה ששוקלת 30 מ"ב, כניראה יוצר באילוס'
סתם שאלה, אם הסגירה כ"כ כבדה, מה משקל הקובץ שעבדת עליו?

מה שיכלת לעשות זה, לשטח את כל העיצוב (flaten)
ללא הטקסטים, ואז לסגור (לא לשכוח לשמור עותק לפני, או לא לעשות save)

• הוסף לסימניות
איך שוטחים עיצוב באילוסטרייטר (בלי טקסט?)

• הוסף לסימניות
בלה בלה
יש פעמים שאין משמעות לגודל קובץ המקור לגודל קובץ הPDF, אני נתקלתי בזה בתג, כשכל הספר עצמו היה בסביבות החמש מ"ב ובסגירה לPDF הוא גדל לממדים ממפלצתיים של למעלה מ30 מ"ב, שם זה קרה בגלל עימוד רב טקסט כנראה, כי בעימוד רגיל של ספר זה לא גדל כל כך.

• הוסף לסימניות
בוחרים את כל האלמנטים במסמך, חוץ מהטקסטים
object > rasterize
ובוחרים באופציה המתאימה ביותר - - -

זה בעצם הופך את העיצוב המורכב לתמונה,
ולכן עדיף לא לבחור את הטקסטים, כדי שישארו ווקטוריים - - -

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י jerusalem;77187:
בלה בלה
יש פעמים שאין משמעות לגודל קובץ המקור לגודל קובץ הPDF, אני נתקלתי בזה בתג, כשכל הספר עצמו היה בסביבות החמש מ"ב ובסגירה לPDF הוא גדל לממדים ממפלצתיים של למעלה מ30 מ"ב, שם זה קרה בגלל עימוד רב טקסט כנראה, כי בעימוד רגיל של ספר זה לא גדל כל כך.
הכל תלוי בהגדרות הדיסטלייר אצלך.
ותעבור ל-PDF קרייאיטור ותודה לי אח"כ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה