איך מכווצים תיקיית תמונות לzip?

• הוסף לסימניות
יש מצב כזה?
אני צריכה לשלוח במייל אחד דרך אאוטלוק 42 קבצי JEPG
פעם ראשונה שאני שולחת דרך אאוטלוק אני לא יודעת מה המגבלה שלהם
ואני מעדיפה לכווץ לzip בקלות. כל הקבצים שוקלים יחד 14.1 מגה הקבצים גם באיכות טובה
רזולוציה 300.
אשמח לדעת אם ניתן ואיך.
תודה מראש !!!

• הוסף לסימניות
לחיצה על הקובץ פעם אחת עם המקש הימני של העכבר \ הוסף לארכיון \ שיטת דחיסה - הכי טובה.

• הוסף לסימניות
סליחה אבל לא הבנתי.
על מה ללחוץ? על כל התיקיה?
אין לי אופציה כזו של " הוסף לארכיון"..
אשמח להסבר מפורט יותר אם ניתן
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;1391582:
סליחה אבל לא הבנתי.
על מה ללחוץ? על כל התיקיה?
על סמל התיקייה (לפני הכניסה אליה).
אין לי אופציה כזו של " הוסף לארכיון"..
אם יש לכם WINRAR אמורה להיות לכם כזו אופציה (או כזו באנגלית).
אשמח להסבר מפורט יותר אם ניתן
מקווה שזה יעזור

• הוסף לסימניות
זה החלון שאני מקבלת כשאני לוחצת לחצן ימני עם העכבר
ויש לי WINRAR.
תודה שוב על העזרה!

קבצים מצורפים

• ד.png
    KB 33.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
כיווץ בזיפ לא יעזור לקבצי JPEG מהסיבה הפשוטה שקבצי JPEG עצמם כבר מכווצים
או שלא יועיל בכלל או שהיעילות תהיה זניחה ביותר

הפתרון: לשתף קישור לענן (גוגל דרייב/דרופבוקס/קופי וכד'(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה