בול משהו כזה אני רוצה!הכנתי פעם טשונט (חמין)
זה היה פרויקט...
מילאתי סיר ח"פ בחומר מילוי מתנפח (מטמבור)
עליו הדבקתי עם דבק ביג כמדומני תפוחי אדמה וגריסים,
דהיינו:
קניתי תפוחי אדמה (כדורי קלקר..)
חתכתי אותם לארבע, לגריסים- פוררתי קלקר..
ערבבתי עם תבלינים (אמתיים!!!)
פפריקה כורכום (לא ממש זוכרת במדויק..)
מלח- לא צריך..
בהצלחה...
חפרתי בכל החנויות האפשריות- אני מחפשת משהו שנראה א-מ-י-ת-י וכל המשחקים הם ממש לא כאלה...יש לקנות בבזרים דברים כאלה מוכנים
לא חושב שזה מאוד יקר
לא רוצה אוכל אמיתי..................אי פעם היה פה געפילטע פיש מעוגיות ומרק מג'לי
ברור שמדובר בדמוי אוכלבול משהו כזה אני רוצה!
יש תמונה?
חפרתי בכל החנויות האפשריות- אני מחפשת משהו שנראה א-מ-י-ת-י וכל המשחקים הם ממש לא כאלה...
לא רוצה אוכל אמיתי..................
אלא לתחפושת שתישאר.
ברור שמדובר בדמוי אוכל
???מעוגיות
התבלבלתי, הכוונה היתה שזה דברי מאפה ולא מבושל אבל עדיין מזון. צודקת
עם מה אפשר למרוח כדי שיהיה מבריק קצת?
ניתן לקנות בטמבור.ספריי לכה
לא נכון.גם דבק פלסטי שקוף גם נותן גימור מבריק
זה יצא מוצלח!צפה בקובץ המצורף 1073065
זה מה שיצא בינתיים.
כשזה התייבש זה נהיה קצת מט ומלאכותי
עם מה אפשר למרוח כדי שיהיה מבריק קצת?
@מ. ברא"י אשמח לעזרתך!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים